reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Kreska nie jest jakoś bardzo spektakularna ale można wziąć ja już za pik prawda? Premom ocenił na 1, ale nie oznaczył jako peak póki co 🤷🏼‍♀️ temp tez dzisiaj poszła w dół, to pewnie jutro będzie już faktycznie owulacja, oby 🙈
Wygląda na ciemniejszą. Premom pewnie oznaczy jako pik dopiero, gdy kolejny będzie jaśniejszy.

reklama
Ja miałam takie - kanapki z kozim serkiem i sałatka jakaś taka warzywna, Stary robił, dobra była 😅

Załączniki

• IMG_0623.jpeg
    IMG_0623.jpeg
    187,4 KB · Wyświetleń: 81
Może być 13 wers elaboratu mailowego? 😂
Klienci nie są wyrozumiali, bardzo ciekawa lekturka 😂
tak samo jak pasażerowie na lotnisku, w dodatku bywają naprawę głupi : fajnie to pokazuje ten artykuł

Mówisz do pasażerki żeby pokazała wizę a ona podaje karte Visa🤦🏼‍♀️ lub ludzie dzwoniący na lotnisko, że stoją w korku żeby samolot poczekał 😆

tak samo jak pasażerowie na lotnisku, w dodatku bywają naprawę głupi : fajnie to pokazuje ten artykuł

Mówisz do pasażerki żeby pokazała wizę a ona podaje karte Visa🤦🏼‍♀️ lub ludzie dzwoniący na lotnisko, że stoją w korku żeby samolot poczekał 😆
o kurde, z tą wizą to mnie rozwaliłaś 😅

Też mi się gdzieś wyświetlił ten artykuł..

reklama

Cytuję skrawek maila, ekheeem

"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."

Kurtyna 🙌

Do góry