reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny tak się wtrącę do waszego wyzwania. jak chcecie mieć mniejsze zakwasy to rozciąganie po ćwiczeniach. I pamiętajcie żeby pochylić się do przodu, wtedy angażujecie bardziej pośladek mniej czworogłowe uda ;) To i ja melduję, że wczoraj odwaliłam trening 😁
Ja 5 minut rozgrywki przed i rozciąganie po. Boooli...

reklama
Haha głodnemu chleb na myśli, to była również moja pierwsza myśl 😁 i w sumie nie pogardziłabym jakimś fajnym urlopem w takim ładnym zielonym miejscu jak na zdjęciu z otwartym piwkiem o 10 rano 🤪
zdecydowanie, dzisiaj idziemy do znajomych na planszóweczki i koniecznie jakieś piwko wjedzie, nie mogę się doczekać

Kreska nie jest jakoś bardzo spektakularna ale można wziąć ja już za pik prawda? Premom ocenił na 1, ale nie oznaczył jako peak póki co 🤷🏼‍♀️ temp tez dzisiaj poszła w dół, to pewnie jutro będzie już faktycznie owulacja, oby 🙈

Załączniki

• IMG_0527.jpeg
    IMG_0527.jpeg
    124,6 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_0528.jpeg
    IMG_0528.jpeg
    74,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Kreska nie jest jakoś bardzo spektakularna ale można wziąć ja już za pik prawda? Premom ocenił na 1, ale nie oznaczył jako peak póki co 🤷🏼‍♀️ temp tez dzisiaj poszła w dół, to pewnie jutro będzie już faktycznie owulacja, oby 🙈
wygląda na peak, testowa jest wyraźnie ciemniejsza od kontrolnej

Do góry