reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Cytuję skrawek maila, ekheeem

"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."

Kurtyna 🙌
hahahahahhahahahahaha

reklama
Nie koniecznie. Ja zauważyłam że te z marketu poprostu słabo rosną 🤷
Mi te malutkie z Biedronki ładnie kwitną, tylko trzeba przycinać. Ta dużo w tym roku ma dużo odrostów, a kwiatów mało. Ta ma za to całkiem sporo kwiatów i pąków
. IMG_20230705_111826335_HDR.jpg

"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."

Kurtyna 🙌
a kim ten człowiek dla Ciebie jest, ze wyancza Ci w ile czasu masz mu odpowiedzieć? Jeśli nie przełożonym, to wydapałoby mu odpisać coś ładnie :D

tak samo jak pasażerowie na lotnisku, w dodatku bywają naprawę głupi : fajnie to pokazuje ten artykuł

Mówisz do pasażerki żeby pokazała wizę a ona podaje karte Visa🤦🏼‍♀️ lub ludzie dzwoniący na lotnisko, że stoją w korku żeby samolot poczekał 😆
Nie wierze, że ludzie są AŻ tak głupi.

Kurtyna 🙌
Wysłałabym link do apteki z jakimś suplementem na nerwy. Eh roszczeniowość ludzi.

Nie wierze, że ludzie są AŻ tak głupi.

Wysłałabym link do apteki z jakimś suplementem na nerwy. Eh roszczeniowość ludzi.
niestety każdego dnia jestem tego świadkiem 😅 ja szczęśliwie nie obsługuję pasażerów natomiast hobbystycznie czytam wszystkie skargi jakie przychodzą na lotnisko…. Moje ulubione zaczynają się od słów „nie witam się bo nie ma z kim”😆😆😆 a potem wyzwiska.

reklama
Do góry