reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Cytuję skrawek maila, ekheeem

"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."

Kurtyna 🙌
hahahahahhahahahahaha

reklama
Nie koniecznie. Ja zauważyłam że te z marketu poprostu słabo rosną 🤷
Mi te malutkie z Biedronki ładnie kwitną, tylko trzeba przycinać. Ta dużo w tym roku ma dużo odrostów, a kwiatów mało. Ta ma za to całkiem sporo kwiatów i pąków
. IMG_20230705_111826335_HDR.jpg

"Nie przywykłem czekać na odpowiedź dwa dni. Rozumiem, że nie udało się ustalić konkretów i wyskoczył Pani niezapowiedziany dzień wolny, ale chyba macie wyznaczone zastępstwo? Dopuszczalny przeze mnie czas odpowiedzi to czas rzędu do dwóch godzin maksymalnie. Później zaczynam się denerwować."

Kurtyna 🙌
a kim ten człowiek dla Ciebie jest, ze wyancza Ci w ile czasu masz mu odpowiedzieć? Jeśli nie przełożonym, to wydapałoby mu odpisać coś ładnie :D

tak samo jak pasażerowie na lotnisku, w dodatku bywają naprawę głupi : fajnie to pokazuje ten artykuł

Mówisz do pasażerki żeby pokazała wizę a ona podaje karte Visa🤦🏼‍♀️ lub ludzie dzwoniący na lotnisko, że stoją w korku żeby samolot poczekał 😆
Nie wierze, że ludzie są AŻ tak głupi.

Kurtyna 🙌
Wysłałabym link do apteki z jakimś suplementem na nerwy. Eh roszczeniowość ludzi.

Nie wierze, że ludzie są AŻ tak głupi.

Wysłałabym link do apteki z jakimś suplementem na nerwy. Eh roszczeniowość ludzi.
niestety każdego dnia jestem tego świadkiem 😅 ja szczęśliwie nie obsługuję pasażerów natomiast hobbystycznie czytam wszystkie skargi jakie przychodzą na lotnisko…. Moje ulubione zaczynają się od słów „nie witam się bo nie ma z kim”😆😆😆 a potem wyzwiska.

reklama
Do góry