reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama

Załączniki

• IMG_0522.jpeg
    IMG_0522.jpeg
    156,4 KB · Wyświetleń: 84
Ja się zastanawiam nad takim okrągłym 3m, tylko jeszcze nie wiem gdzie by go upchnąć. Kiedyś mi się marzyło obudować taki zwykły basen tarasem. Puki co ani basenu ani tarasu.
Tylko jeśli chcesz obudować tarasem to pewnie ten basen będzie stał przez cały rok. Będzie trzeba zrobić do niego instalacje i zadaszenie. Kwestia czy przy takim basenie zwykłym stelażowym to nie jest przerost formy nad treścią. Ja bym kupiła zwykły stelażowy z myślą, że jeśli będziecie korzystać 2-3 sezony to zrobić normalny porządny prefabrykowany lub monolityczny, ale z wszystkimi wyprowadzeniami pod basen całoroczny.

reklama
Tylko jeśli chcesz obudować tarasem to pewnie ten basen będzie stał przez cały rok. Będzie trzeba zrobić do niego instalacje i zadaszenie. Kwestia czy przy takim basenie zwykłym stelażowym to nie jest przerost formy nad treścią. Ja bym kupiła zwykły stelażowy z myślą, że jeśli będziecie korzystać 2-3 sezony to zrobić normalny porządny prefabrykowany lub monolityczny, ale z wszystkimi wyprowadzeniami pod basen całorocznch

Chyba rok temu, czytałam o takim odbudowaniu zwykłego basenu. Da się zrobić, na zimę może zostać. Tylko wtedy miałam wtedy drewno na obudowę, więc koszty by nie były duże. Basenu nie ma, a drewno zużyte na inne rzeczy.

Do góry