reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja się zastanawiam nad takim okrągłym 3m, tylko jeszcze nie wiem gdzie by go upchnąć. Kiedyś mi się marzyło obudować taki zwykły basen tarasem. Puki co ani basenu ani tarasu.

ja to samo, nie skupiłabym sie

Ja mam ponad rok i trochę na nim ćwiczyłam, szczególnie zimną, jak nie można na rower iść. Ale szczerze mówiąc, myślałam, ze bardziej bedzie mi się podobało. A mi sie na nim nudzi
Oo dokładnie to, mi też się on nudzi, zdecydowanie wolałabym bieżnie

Mi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią
Miałam tak wczoraj, identiko

reklama
Ja też, ja też! Tylko, że ja tak codziennie :D Ale najlepiej przyjść wcześniej do pracy i wcześniej wyjść 😁 Jakbym mogła to i na 6 bym chodziła
no właśnie mi sie to podoba, ze wychodze i mam jeszcze tyyyyle czasu :D
ale czasem spanko wygrywa. No i nie wyobrażam sobie w zimę tak przychodzić :D ale moze spróbuję :D

Do góry