Karolina_123
Fanka BB :)
Ja mam i dzisiaj mam w planach po pracy do niego wskoczyćA tak z innej beczki. Ma może któraś basen ogrodowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam i dzisiaj mam w planach po pracy do niego wskoczyćA tak z innej beczki. Ma może któraś basen ogrodowy?
Oo dokładnie to, mi też się on nudzi, zdecydowanie wolałabym bieżnieja to samo, nie skupiłabym sie
Ja mam ponad rok i trochę na nim ćwiczyłam, szczególnie zimną, jak nie można na rower iść. Ale szczerze mówiąc, myślałam, ze bardziej bedzie mi się podobało. A mi sie na nim nudzi
No ja też na allegro oglądam. Wstępnie wiem co bym chciała.A ja mam, kupiony dwa lata temu na allegro
"zbadania czy na danych za 2022 występują naruszenia warunków umownych ..."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
A jaką wielkość?Ja mam i dzisiaj mam w planach po pracy do niego wskoczyć
Miałam tak wczoraj, identikoMi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią
Ja też, ja też! Tylko, że ja tak codziennie Ale najlepiej przyjść wcześniej do pracy i wcześniej wyjść Jakbym mogła to i na 6 bym chodziłaWstajemy, nie śpimy! Ja już od 7 siedzę w biurze, bo nie mogłam spać od 5...
więc kończę pracę o 15 i heja!
no właśnie mi sie to podoba, ze wychodze i mam jeszcze tyyyyle czasuJa też, ja też! Tylko, że ja tak codziennie Ale najlepiej przyjść wcześniej do pracy i wcześniej wyjść Jakbym mogła to i na 6 bym chodziła