natasia142
Fanka BB :)
"...wiary proszę , by deszcz odszedł."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"...wiary proszę , by deszcz odszedł."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Podepnę się bo również szukam ale zwykłej elektrycznejA właśnie, skoro już padło słowo "bieżnia", to ma ktoś może te taką małą składaną do chodzenia przy biurku w trakcie pracy?
ja to samo, nie skupiłabym sieNie wyobrażam sobie pracować i chodzić na bieżni. Ja mam taką normalnej wielkości, ale składaną.
Ja mam ponad rok i trochę na nim ćwiczyłam, szczególnie zimną, jak nie można na rower iść. Ale szczerze mówiąc, myślałam, ze bardziej bedzie mi się podobało. A mi sie na nim nudziJa mam orbitreka od 3 lat a ćwiczyłam na nim chyba z 5 razy
patrząc na miniaturę myślałam, że to browarekDziendoberek
O, ja lubię tak udawać‚Ja będę siedział cicho w swoim pokoju i udawał, że mnie nie ma - wyrecytował’
A ja mam, kupiony dwa lata temu na allegroA tak z innej beczki. Ma może któraś basen ogrodowy?
Myślę, że taka bieżnia powinna Ci się sprawdzićja to i tak łażę po korytarzu jak się wkurzę albo jak myślę jak napisać idiocie, ze jest idiotą, nie pisząc tego wprost. Jak chodzę to mi się lepiej myśli
Bardzo mi przykroTeż się tak łudziłam
Też mam i tu może trochę więcej ćwiczyłam mój Stary zrobił sobie siłownie w garażu, ale bieżni mi nie chciał tam wstawićOrbitrek był moja pierwsza miłością
Teraz bym chciała sobie wioślarz kupić