Panda91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Same podatki w koło, nie macie czegoś przyjemniejszego?
‚Ja będę siedział cicho w swoim pokoju i udawał, że mnie nie ma - wyrecytował’A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Orbitrek był moja pierwsza miłościąJa mam orbitreka od 3 lat a ćwiczyłam na nim chyba z 5 razy
Też tak miałam w kwietniowym cyklu. W zasadzie to moje sny robiły mi wała. Bo często mam tak, że jak o czymś bardzo myślę to mi się śni tylko na odwrót. Sprawdzilo mi się kilka razy. Np. jak mi się śniło, że robiłam test i wyszedł negatywny to wiedziałam że wyjdzie pozytyw. I tak było. A w kwietniowym miałam różnie. Raz pozytyw, raz negatyw, i kurde potem się okazało że byłam w ciąży biochemicznej....Mi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią
Super, że wczoraj jednak się udałoTez melduje przysiady wczoraj, ale dziś od rana boli mnie brzuch okresowy, wiec chyba dziś już nic nie zrobię bo przeważnie w 1 dziej okresu odpuszczam siłowe ćwiczenia, wiec możliwe, ze będę musiała zgłosić Pani od WF @Avy niedyspozycyjnosc
ja to i tak łażę po korytarzu jak się wkurzę albo jak myślę jak napisać idiocie, ze jest idiotą, nie pisząc tego wprost. Jak chodzę to mi się lepiej myśliMy corposzczury mamy coś takiego jak call'e i czasem siedzimy jak ciule i musimy słuchać.
A za ten czas można spalić jakieś kalorie