reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Tez melduje przysiady wczoraj, ale dziś od rana boli mnie brzuch okresowy, wiec chyba dziś już nic nie zrobię :D bo przeważnie w 1 dziej okresu odpuszczam siłowe ćwiczenia, wiec możliwe, ze będę musiała zgłosić Pani od WF @Avy niedyspozycyjnosc :D

reklama
Mi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią
Też tak miałam w kwietniowym cyklu. W zasadzie to moje sny robiły mi wała. Bo często mam tak, że jak o czymś bardzo myślę to mi się śni tylko na odwrót. Sprawdzilo mi się kilka razy. Np. jak mi się śniło, że robiłam test i wyszedł negatywny to wiedziałam że wyjdzie pozytyw. I tak było. A w kwietniowym miałam różnie. Raz pozytyw, raz negatyw, i kurde potem się okazało że byłam w ciąży biochemicznej....

Tez melduje przysiady wczoraj, ale dziś od rana boli mnie brzuch okresowy, wiec chyba dziś już nic nie zrobię :D bo przeważnie w 1 dziej okresu odpuszczam siłowe ćwiczenia, wiec możliwe, ze będę musiała zgłosić Pani od WF @Avy niedyspozycyjnosc :D
Super, że wczoraj jednak się udało :) :)
Bóle okresowe rozumiem, nic na siłę :) Ale jednocześnie chcę zauważyć, że ja tu z katarem przysiady trzaskam 🤣

reklama
Dziendoberek:)

Załączniki

• IMG_9345.jpeg
    IMG_9345.jpeg
    906,8 KB · Wyświetleń: 87
Do góry