LadyCaro
Fanka BB :)
po nocce zrobiłaś przysiady? O matko i córko!Ja przed chwilą wróciłam z pracy i zaraz witam się z wyrkiem.
Na dobry sen zrobiłam już dzisiejsze 60.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po nocce zrobiłaś przysiady? O matko i córko!Ja przed chwilą wróciłam z pracy i zaraz witam się z wyrkiem.
Na dobry sen zrobiłam już dzisiejsze 60.
Ale po schodach trzeba chodzić i na kibelek siadać jakoś przez ten czas. Ja wtedy długo odczuwałam dyskomfort. Chyba dla początkujących powinno być jakiś inne wyzwanie.Pierwszy tydzień, dwa ma się zakwasy. Potem już miesnie się przyzwyczajają
SpokoA może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Widzialam jeszcze wyzwanie zaczynające się od 30Ale po schodach trzeba chodzić i na kibelek siadać jakoś przez ten czas. Ja wtedy długo odczuwałam dyskomfort. Chyba dla początkujących powinno być jakiś inne wyzwanie.
po nocce zrobiłaś przysiady? O matko i córko!
"(...) obiektywnie biorąc, jest to termin najwłaściwszy, ale jeśli zacznę (...)"A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?