reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Moje śniadanie dziś średnio zdrowe bo robił mąż 🤣🤣🤣

Załączniki

• 20230705_084552.jpg
    20230705_084552.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
reklama
Mi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią

reklama
@Avy wczorajsze przysiady proszę mi odhaczyć 😅 ale nie wiem czy dziś dam radę 😂 czuję się obolała na całym ciele i nie wiem czy to przysiady, czy to po tym masażu, gdzie kobitka po mnie skakała, czy może już jestem w tym wieku, że odczuwam fakt, iż byłam na mieście do 1🫣 zachowałam się jak za studenckich lat 😂 ale siostra spontanicznie przyjechała wieczorem do miasta i po prostu nie mogłam jej odmówić wspólnego spędzenia czasu🥰 a wcześniej jeszcze byłam z koleżanką na obiadku, także mega intensywne popołudnie, a tu dziś mój dzień zabawy z dziećmi siostry😅 ale cóż, trzeba się hartować bo niedługo za swoim trzeba będzie biegać dzień i noc 😉

Do góry