reklama
kicikocia
Fanka BB :)
A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
"dzieciaki,który powinien teraz żłopać piwo z cydrem"
Avy
Już miałam się wrednie ponabijać, ale skoro mąż robił to się powstrzymamMoje śniadanie dziś średnio zdrowe bo robił mąż
Brownie1992
Moderator
"Organ podatkowy właściwy ze względu na miejsce położenia przedmiotów opodatkowania"A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Kejcik
kurde ja mam na 13 stronie to, chyba znów nie umiem się bawićA może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Załączniki
Avy
Wygrałaś"Organ podatkowy właściwy ze względu na miejsce położenia przedmiotów opodatkowania"
kicikocia
Mi się dziś śniło że test ciążowy wyszedł pozytywny i zaczęłam robić jeden za drugim. Byłam taka szczęśliwa. Jak się obudziłam i okazało się że to tylko sen to było mi mega przykro.. Mąż mówi że sen proroczy. Jakby tak miało być to dawno bym w tej ciąży była, tak często pozytywne testy mi się śnią
Brownie1992
Moderator
Jest progres. Dal pomidoraJuż miałam się wrednie ponabijać, ale skoro mąż robił to się powstrzymam
reklama
Kejcik
@Avy wczorajsze przysiady proszę mi odhaczyć ale nie wiem czy dziś dam radę czuję się obolała na całym ciele i nie wiem czy to przysiady, czy to po tym masażu, gdzie kobitka po mnie skakała, czy może już jestem w tym wieku, że odczuwam fakt, iż byłam na mieście do 1 zachowałam się jak za studenckich lat ale siostra spontanicznie przyjechała wieczorem do miasta i po prostu nie mogłam jej odmówić wspólnego spędzenia czasu a wcześniej jeszcze byłam z koleżanką na obiadku, także mega intensywne popołudnie, a tu dziś mój dzień zabawy z dziećmi siostry ale cóż, trzeba się hartować bo niedługo za swoim trzeba będzie biegać dzień i noc