Lwica1410
Fanka BB :)
"Okolo godziny. Musiano go przywieźć z akademii gdzie odbywał szkolenie."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Okolo godziny. Musiano go przywieźć z akademii gdzie odbywał szkolenie."A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Staramy się zasłużyć na nasze zaszczytne stanowiskaDzień dobry Dziewczyny! Po raz kolejny pochwałka dla Was dziękuję za świetną atmosferkę i superowe statystyki jesteście super!!!
od 1963 r. projekt konwencji OECD w sprawie unikania podwójnego opodatkowania (...)A może zabawa na dziś? 13 wers z 13 strony z najbliższej książki lub gazety?
Ja też czuję uda po wczorajszym Ale damy radę!!To ja jestem cienias, bo mnie wszystko boli mam straszne zakwasy na udach, dobrze, że jutro przerwa, bo nie wiem jak już dzisiejsze zrobię
No widzisz.. poszłam za twoim przykładem i siknęłam na test. Biało. Także czekam na nowy cyklzdecydowanie tak
wiesz, ten brzuch mnie boli naprawdę zupełnie inaczej niż zawsze i na bank bym miała ogromne nadzieje, że to to. No bo coś innego. A tak to wiem przynajmniej, że to dalej bullshit i spokojnie mogę sobie czekać na okres.
przecież podatki są przyjemne, o co Ci chodzi?Same podatki w koło, nie macie czegoś przyjemniejszego?
Wygrałaś