reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
😔😔😔😔🙄
Bardzo , bardzo mi przykro, wszystkie tutaj podejrzewam przeżywamy Twoją sytuacje...tak bardzo wierzyłyśmy, że się uda...

reklama
@Myszko
Love Island Hug GIF by PeacockTV

Zawsze mozesz tu do nas się wygadać, jakiekolwiek emocje by Tobą nie targały.

Mówisz, że jesteś z tych co odrywają plaster za jednym zamachem? 😅
zdecydowanie tak :D
wiesz, ten brzuch mnie boli naprawdę zupełnie inaczej niż zawsze i na bank bym miała ogromne nadzieje, że to to. No bo coś innego. A tak to wiem przynajmniej, że to dalej bullshit i spokojnie mogę sobie czekać na okres.

W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
Strasznie mi przykro, że jednak się nie udało. Mimo ile siły włożyłaś w cała procedurę. Liczyłam na to, ze test się myli 😭😭

reklama
Do góry