amusedxxx
Fanka BB :)
To dopiero po kawieNajpierw poranna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dopiero po kawieNajpierw poranna
Strasznie mi przykro... miałam ogromną nadzieję, że po tych wszystkich trudnościach z organizacją przylotu, fałszywym wynikiem męża, nerwami już w trakcie procedury, że już teraz będzie dobrze, że jakaś sprawiedliwość musi być na tym świecie... Tulę mocno!W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
Tym razem się nie poddawajPrzypomniałam sobie, że kiedyś ćwicząc z YT moje nogi czuły się podobnie jak po przysiadach. Był problem z siadaniem i dałam sobie spokój z ćwiczeniami.
Pierwszy tydzień, dwa ma się zakwasy. Potem już miesnie się przyzwyczajająPrzypomniałam sobie, że kiedyś ćwicząc z YT moje nogi czuły się podobnie jak po przysiadach. Był problem z siadaniem i dałam sobie spokój z ćwiczeniami.
Ja przed chwilą wróciłam z pracy i zaraz witam się z wyrkiem.Wstajemy, nie śpimy! Ja już od 7 siedzę w biurze, bo nie mogłam spać od 5...
więc kończę pracę o 15 i heja!