reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
Ogromnie mi przykro 😪 jeszcze przez chwilę miałam nadzieję, że test z wieczornego moczu Cię oszukał...

reklama
W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
Wszystkie tu o Tobie myślimy. Wiem, że w tym momencie żadne słowa Ci nie pomogą. Daj sobie czas. Przytulam

dziękuje,właśnie tez ten fioletowy mam a w nim 10 testów to myśle 8 lub 10 dnia testować ( oby prędzej nie było ale wg temp tendencja spadkowa wiec nie widzę trzech temp podobnych żeby cokolwiek już wyznaczać wiec może będzie jak zawsze ok 15 go )
Co to te fioletowe testy???:)
12
1​
agaj1508X
2​
amusedxxxXX
3​
Anezka11XX
4​
AnimmkaX
5​
anyżowe_loveXX
6​
AvyXX
7​
BelferkaX
8​
BolilolXX
9​
Brownie1992XX
10​
Karolina_123X
11​
KasienkaolX
12​
KejcikX
13​
kicikociaXX
14​
Kosinka94XX
15​
Lilli2XX
16​
Magdalena09XX
17​
Martxx1
18​
Motylkowa!XX
19​
nieznosne_poplatanieXX
20​
nudellaXX
21​
Panda91X
22​
sylwica1410XX
23​
wrobelmmX
DZis totalnie nie miałam kiedy,
Jutro nadrobię za jutro i za wczoraj:)

12
1​
agaj1508X
2​
amusedxxxXX
3​
Anezka11XX
4​
AnimmkaX
5​
anyżowe_loveXX
6​
AvyXX
7​
BelferkaX
8​
BolilolXX
9​
Brownie1992XX
10​
Karolina_123X
11​
KasienkaolX
12​
KejcikX
13​
kicikociaXX
14​
Kosinka94XX
15​
Lilli2XX
16​
Magdalena09XX
17​
Martxx1
18​
Motylkowa!XX
19​
nieznosne_poplatanieXX
20​
nudellaXX
21​
Panda91X
22​
sylwica1410XX
23​
wrobelmmX
Ćwiczyłam ! Tylko zasnęłam i wstałam dopiero po 00:00 😂😂😂

Myszko tak strasznie strasznie mi przykro, że pomimo ogromnego wysiłku, całej tej tak skomplikowanej logistycznie operacji się nie udało. To okropne i niesprawiedliwe.

reklama
Sama miałam nadzieję, że ten test to ściema i beta pokaże coś innego. Nie dziwię Ci się że jesteś zdruzgotana, bo mi jest bardzo przykro co tylko Cię podczytuje 😢 obyś miała odpowiednie wsparcie w bliskich 🙏 trzymaj się Myszko ❤️

Do góry