reklama
JakaJaKaja
Fanka BB :)
KaMaLi
Dziękuję, mam nadziej, że nie wymięknęFajnie, że dołączasz do wyzwania Dopisałam Cię do listy
Belferka
Wybacz, musiałam przegapić.. byłam pewna, że testowanie dopiero przed tobąo, to może być to xD ale nigdy tak nie miałam. A też nigdy się nie oszczędzam...
Nieee, test negatywny z dziś
LadyCaro
Tak miało być, ale się złamałam... I w sumie się cieszę, bo jakbym nie zrobiła testu do tej pory to miałabym tak rozbuchane nadzieję, że pewnie mocno by mnie to uderzyło.Wybacz, musiałam przegapić.. byłam pewna, że testowanie dopiero przed tobą
Belferka
Mówisz, że jesteś z tych co odrywają plaster za jednym zamachem?Tak miało być, ale się złamałam... I w sumie się cieszę, bo jakbym nie zrobiła testu do tej pory to miałabym tak rozbuchane nadzieję, że pewnie mocno by mnie to uderzyło.
Myszko
nikaplis
naet nie wiem co napisać, tak bardzo mi przykro. Prawdę mówiąc pomimo białego testu miałam nadzieję że beta pokaże coś lepszegoW moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
reklama
Karolina_123
Bardzo mi przykroW moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.