reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Jak już tu jestem to napiszę, bo rano może nie być czasu.
Jutro, drogie Panie, 60 przysiadów!
pants squats GIF by FabricioLima

Lecimy z tematem :D Ruszać tyłki! :D

reklama
U mnie już wszyscy chrapią. Jak spać w takich warunkach? Ale trzeba spróbować. Enetulanie zmienię lokal..

W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.

Załączniki

• FB567846-3847-48E7-9CE2-D50D276A8E87.jpeg
    FB567846-3847-48E7-9CE2-D50D276A8E87.jpeg
    68,1 KB · Wyświetleń: 153
W moim przypadku testy absolutnie nie kłamały. Nie wiem, co napisać, bo nawet jeszcze nie wiem co myślę i czuję. Jestem zdruzgotana pomimo usilnych prób bycia realistką podczas całej procedury.
naet nie wiem co napisać, tak bardzo mi przykro. Prawdę mówiąc pomimo białego testu miałam nadzieję że beta pokaże coś lepszego 😢💔

reklama
Do góry