Kejcik
Fanka BB :)
tak samoTo Ja z gazowanych to tylko masaż gardełka z bąbelków proceczko akceptuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak samoTo Ja z gazowanych to tylko masaż gardełka z bąbelków proceczko akceptuje
Żaden wstyd. Też mam za sobą trudną rozmowę z szefem i zaznaczyłam mu, że będę płakać, ale ma się tym nie przejmować, bo nie dzieje mi się krzywda, tylko tak objawiają mi się emocje. Wysłuchał i życzył powodzenia.bo powiedział, że od jakiegoś czasu się o mnie coraz mocniej pozapracowo martwi i zapytał czy wszystko w porządku i od razu gula w gardle, trzesący się głos i łzy w oczach, co za wstyd
Na stymulację możesz wziąć l4 z klinikimam na dwa pierwsze tygodnie sierpnia urlop wpisany, ale nie wiem czy nie przesune o miesiąc, żeby miec na stymulację
Na pewno po zabiegu się wybiorę@Brownie1992 jeszcze z polecenia koleżanki fizjoterapeutki: Mgr Beata Przała
Posiew? Muszę się doedukować przed piątkową wizytą. Mamy termin na piątek i jesteśmy zdecydowani na rozszerzone badanie komputerowe. Posiew to coś innego? Jak wybrać, bo nasza klinika proponuje 3 opcje: posiew na beztlenowe tlenowe bakterie i grzyby. Decydować się na to od razu? Mętlik mam.Dziękuję! Około dwóch godzin, a posiew tak max do tygodnia.
A tego to chyba nie wiedzą nawet najstarsi IndianieNo to z tego co widzę to aplikacja też wyznaczyła najmocniejszą kreskę na 12 DC. Ale to nadal nie peak. Czemu przy zastrzyku lekarz nie wpisał Ci monitoringu?
z tego co się orientuję, to posiewów raczej nie robi się standardowo tak na wejście, raczej jeżeli coś w wynikach nasienia wskazuje na taką potrzebę, w niektórych klinikach też przed ivfPosiew? Muszę się doedukować przed piątkową wizytą. Mamy termin na piątek i jesteśmy zdecydowani na rozszerzone badanie komputerowe. Posiew to coś innego? Jak wybrać, bo nasza klinika proponuje 3 opcje: posiew na beztlenowe tlenowe bakterie i grzyby. Decydować się na to od razu? Mętlik mam.
ale jak???Mój mąż był dzisiaj na badaniach nasienia. Zgadnijcie kto wrócił z obspermioną koszulką.
pewnie nie było firanki, żeby sprzęt wytrzeć, a w coś trzeba byłoale jak???