reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
bo powiedział, że od jakiegoś czasu się o mnie coraz mocniej pozapracowo martwi i zapytał czy wszystko w porządku 🤦‍♀️ i od razu gula w gardle, trzesący się głos i łzy w oczach, co za wstyd 🤦‍♀️
Żaden wstyd. Też mam za sobą trudną rozmowę z szefem i zaznaczyłam mu, że będę płakać, ale ma się tym nie przejmować, bo nie dzieje mi się krzywda, tylko tak objawiają mi się emocje. Wysłuchał i życzył powodzenia.
Coraz częściej wale ludziom tekstem, że sorry, ale będę płakać, bo tak mam w emocjach 🤷🏼‍♀️ Przynajmniej nikt mnie nie przytula i nie pociesza, dzięki czemu szybko się ogarniam. Później w domu mogę sobie w spokoju poryczeć 😄

Dziękuję! Około dwóch godzin, a posiew tak max do tygodnia. :)
Posiew? Muszę się doedukować przed piątkową wizytą. Mamy termin na piątek i jesteśmy zdecydowani na rozszerzone badanie komputerowe. Posiew to coś innego? Jak wybrać, bo nasza klinika proponuje 3 opcje: posiew na beztlenowe tlenowe bakterie i grzyby. Decydować się na to od razu? Mętlik mam.

Posiew? Muszę się doedukować przed piątkową wizytą. Mamy termin na piątek i jesteśmy zdecydowani na rozszerzone badanie komputerowe. Posiew to coś innego? Jak wybrać, bo nasza klinika proponuje 3 opcje: posiew na beztlenowe tlenowe bakterie i grzyby. Decydować się na to od razu? Mętlik mam.
z tego co się orientuję, to posiewów raczej nie robi się standardowo tak na wejście, raczej jeżeli coś w wynikach nasienia wskazuje na taką potrzebę, w niektórych klinikach też przed ivf

reklama
Do góry