reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
bo powiedział, że od jakiegoś czasu się o mnie coraz mocniej pozapracowo martwi i zapytał czy wszystko w porządku 🤦‍♀️ i od razu gula w gardle, trzesący się głos i łzy w oczach, co za wstyd 🤦‍♀️
No bo faktycznie ostatnio masz trudny czas i nieważne jak bardzo człowiek chce to ukryć to często druga strona się zorientuje. Mówiłaś, że masz w pracy dobre relacje i nawet myslalas żeby powiedzieć co się dzieje. Może to też Ci pomoże? 😊
Czy zmieniłaś zdanie ?

No bo faktycznie ostatnio masz trudny czas i nieważne jak bardzo człowiek chce to ukryć to często druga strona się zorientuje. Mówiłaś, że masz w pracy dobre relacje i nawet myslalas żeby powiedzieć co się dzieje. Może to też Ci pomoże? 😊
Czy zmieniłaś zdanie ?
na razie nie jestem w stanie o tym mówić, bo od razu zaczynam płakać, na samą myśl o ivf lecą mi łzy (np. teraz jak to piszę 🤦‍♀️), więc po prostu nie mam jak tego powiedzieć, gula w gardle, łzy w oczach i smarki w nosie pojawiają się automatycznie, odruch Pawłowa na myśl o ivf

bo powiedział, że od jakiegoś czasu się o mnie coraz mocniej pozapracowo martwi i zapytał czy wszystko w porządku 🤦‍♀️ i od razu gula w gardle, trzesący się głos i łzy w oczach, co za wstyd 🤦‍♀️
Nie musiałaś się rozpłakać żeby szef widział, że coś się dzieje. Szczerze to gratuluję tak empatycznego szefa ;) Skoro pytał, to zrozumie. A co mu powiedziałaś?

reklama
Do góry