reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

na razie nie jestem w stanie o tym mówić, bo od razu zaczynam płakać, na samą myśl o ivf lecą mi łzy (np. teraz jak to piszę 🤦‍♀️), więc po prostu nie mam jak tego powiedzieć, gula w gardle, łzy w oczach i smarki w nosie pojawiają się automatycznie, odruch Pawłowa na myśl o ivf
Nie masz jakiegoś urlopu zaplanowanego ?
Przydałoby Ci się troszkę odsapnąć i ukoić nerwy

reklama
Nie musiałaś się rozpłakać żeby szef widział, że coś się dzieje. Szczerze to gratuluję tak empatycznego szefa ;) Skoro pytał, to zrozumie. A co mu powiedziałaś?
w sumie nie wiem, chyba coś bredzilam o dużej liczbie projektów na asap 🤦‍♀️ szefów pod tym kątem mam świetnych, zawsze jak ktoś ma jakiś problem, czy prywatny, czy zdrowotny, to dają przestrzeń i czas na uporanie się z tym. Dlatego planuje im powiedzieć o ivf, bo wiem, ze nie będą mi robić problemów, a łatwiej mi będzie mówic wprost, że np. muszę wyjść w trakcie pracy do lekarza, albo że na taki dzień mam zaplanowane L4. No ale to powiem im jak będę znała jakieś terminy chyba, może do tego czasu się z tym pogodze i będę mogła mówić i myśleć o tym bez płaczu

Mój mąż był dzisiaj na badaniach nasienia. Zgadnijcie kto wrócił z obspermioną koszulką. 🫣😆
Animation Flirting GIF by Mashed

reklama
Do góry