reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

na razie nie jestem w stanie o tym mówić, bo od razu zaczynam płakać, na samą myśl o ivf lecą mi łzy (np. teraz jak to piszę 🤦‍♀️), więc po prostu nie mam jak tego powiedzieć, gula w gardle, łzy w oczach i smarki w nosie pojawiają się automatycznie, odruch Pawłowa na myśl o ivf
Nie masz jakiegoś urlopu zaplanowanego ?
Przydałoby Ci się troszkę odsapnąć i ukoić nerwy

reklama
Nie musiałaś się rozpłakać żeby szef widział, że coś się dzieje. Szczerze to gratuluję tak empatycznego szefa ;) Skoro pytał, to zrozumie. A co mu powiedziałaś?
w sumie nie wiem, chyba coś bredzilam o dużej liczbie projektów na asap 🤦‍♀️ szefów pod tym kątem mam świetnych, zawsze jak ktoś ma jakiś problem, czy prywatny, czy zdrowotny, to dają przestrzeń i czas na uporanie się z tym. Dlatego planuje im powiedzieć o ivf, bo wiem, ze nie będą mi robić problemów, a łatwiej mi będzie mówic wprost, że np. muszę wyjść w trakcie pracy do lekarza, albo że na taki dzień mam zaplanowane L4. No ale to powiem im jak będę znała jakieś terminy chyba, może do tego czasu się z tym pogodze i będę mogła mówić i myśleć o tym bez płaczu

Mój mąż był dzisiaj na badaniach nasienia. Zgadnijcie kto wrócił z obspermioną koszulką. 🫣😆
Animation Flirting GIF by Mashed

reklama
Do góry