reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
@Kejcik mi może wpisz do jutra znak zapytania. Miałam w planach proga, dorzucę betę i będzie jasność. Poranny czysty biały, teraz zrobiony jeszcze 1 i nie wiem, do 4 min zdjęcie i widzę cień. Poniewaz facelle bywają fejkowe (miałam mocniejszy i beta 0) jutro to zbadam.
I przepraszam za sianie zamieszania, byłam pewna 100% że dzisia miałam zapisany termin testowania 🙈🙊🙉

Załączniki

• 20230704_102313.jpg
    20230704_102313.jpg
    686,2 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
A ja jestem zawiedziona sodastream... oczekiwałam, że woda będzie mocno bąbelkowana. Tego chciałam. A mam taką, że bąbelków jest średnio a za to ma silny smak takiej już lekko wygazowanej wody . Nawet się zastanawiałam czy dobrze wpięłam tę butlę.. ale mąż patrzył i wszystko ok

Laski plis pomóżcie która obcykana
Może ja tej owulacji nie wyłapałam?
Mam podać zastrzyk w dzień owulacji, ale wydaje mi się cholera, że już jest po. Testy owu bledną.
Dziś temperatura spadła. Cholrera nie wiem, czy już była, czy mam jeszcze czekać. Do lufta, stresuje mnie to.
Dla mnie albo pierwszy spadek był na owu albo teraz ten drugi. A pokaż wszystkie testy owu jak PIK wyszedł?
Ja bym chodziła na monitoringi jeśli masz robić zastrzyki w takim konkretnym momencie. Lekarz tego nie zlecił ?

Dla mnie albo pierwszy spadek był na owu albo teraz ten drugi. A pokaż wszystkie testy owu jak PIK wyszedł?
Ja bym chodziła na monitoringi jeśli masz robić zastrzyki w takim konkretnym momencie. Lekarz tego nie zlecił ?
To wszystkie fo wczoraj, no i ten wyżej z dzisiaj. Może nie wyłapałam... Śluz płodny miałam wczoraj. Dziś już suchość.

Załączniki

• 3d318abc-aaaa-4314-bd32-50abef1af5e4.jpeg
    3d318abc-aaaa-4314-bd32-50abef1af5e4.jpeg
    76 KB · Wyświetleń: 72
A ja jestem zawiedziona sodastream... oczekiwałam, że woda będzie mocno bąbelkowana. Tego chciałam. A mam taką, że bąbelków jest średnio a za to ma silny smak takiej już lekko wygazowanej wody . Nawet się zastanawiałam czy dobrze wpięłam tę butlę.. ale mąż patrzył i wszystko ok
Kurcze, to ja jak dobrze nabąbluję to mam mega gazowaną wodę. Nawet bardziej niż żywiec mocny gaz, którą piłam przed sodą. Może powinnaś zareklamować to? Powinno gazować mocno (im więcej naciśnięć tym mocniej).

reklama
Słuchajcie, krwawienie już prawie ustało. Zabieg był w piątek. Czuję się dobrze. Czy ja już mogę próbować z ćwiczeniami? Rowerek, rozciąganie, ćwiczenia górnej partii tzn ramiona?
Ja pewnie jak najszybciej bym wprowadziła ćwiczenia - chociaż lżejsze - ale ja jestem uzależniona od treningów, więc nie jestem dobrym doradcą. Ale odpowiedni ruch jest wskazany zawsze i wszędzie, chociażby dla głowy

Do góry