Mademoiselle_Nika
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To Ja z gazowanych to tylko masaż gardełka z bąbelków proceczko akceptujelubię jak mnie gaz w gardełko drapie
Ja też ten team. Kupiłam z myślą o mężu bo on pije butelkowaną cały czasJak możecie pić gazowaną wodę? Ja po dwóch łykach czuje się jakbym była zapchana po korek i brzuch miałoby mi wysadzić Team Niegazowana!
Tak też mi to wygląda na pierwsze podejście do PIKU. Ale ja czasem tak mam, że owulak wychodzi np w 10 dc mega mocny, można powiedzieć, że PIK po czym popołudniu lub następnego dnia mocny spadek i dopiero 12-13 dc wychodzi porządny PIK z płodnym śluzem. Potwierdzałam to monitoringiem. Sam dzień owu u mnie jest suchy.Ja zrobię mętlik, bo jak wzięłam to zdjęcie na laptopie z max rozświetleniem i powiększeniu to peaka widzę 12DC. Jest taka jakby dodatkowa kreseczka, która u mnie była peakiem. Ale podkreślam, ja mam doświadczenie TYLKO z dwóch cykli.
o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.@Bolilol zjadłaś śniadanie?
DziękujęNo to łącząc to wszystko rób zastrzyk
Ale dlaczego się popłakałaś?o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.
Zgadnijcie kto znowu się popłakał podczas rozmowy z szefem na zoomie? Chociaż tym razem chyba mi się udało w miarę ukryć łzy, ale pewnie poznał po głosie ja prdl
ładna, ja potrzebowałam większej - wcześniej miałam 1200ml z contigo i tez była spoko ale zepsuła się dosyć szybko a była 3 razy droższa chybaja chcę zamówić ta
1pc 1000ml Water Bottle, Portable Letter Graphic Drinking Bottle, For Indoor & Outdoor, Gym
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
tak, rezygnacja z plastiku to mój kolejny cel ale póki co jest ciężko właśnie z tą wodą na wynos. Za dużo piję żebym targała szkło ze sobąWidziałam swego czasu w TKMAXX, że były. Pewnie ten sam plastik co na Shein.. Siedzi w głowie szkodliwość plastiku. Wiem, wiem pije też wody z butelki normalnie i nie mam takiej awersji. Jedyne co to mnie te paseczki z godzinami racjucją w tych butelkach