reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja zrobię mętlik, bo jak wzięłam to zdjęcie na laptopie z max rozświetleniem i powiększeniu to peaka widzę 12DC. Jest taka jakby dodatkowa kreseczka, która u mnie była peakiem. Ale podkreślam, ja mam doświadczenie TYLKO z dwóch cykli.
Tak też mi to wygląda na pierwsze podejście do PIKU. Ale ja czasem tak mam, że owulak wychodzi np w 10 dc mega mocny, można powiedzieć, że PIK po czym popołudniu lub następnego dnia mocny spadek i dopiero 12-13 dc wychodzi porządny PIK z płodnym śluzem. Potwierdzałam to monitoringiem. Sam dzień owu u mnie jest suchy.
Tak naprawdę uważam, że przy tak konkretnym czasie na zastrzyk @KaMaLi powinna mieć pelnoprawny monitoring. Jest to dla mnie dość dziwne.

@Bolilol zjadłaś śniadanie?
o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.

Zgadnijcie kto znowu się popłakał podczas rozmowy z szefem na zoomie? Chociaż tym razem chyba mi się udało w miarę ukryć łzy, ale pewnie poznał po głosie 😅 ja prdl 🤦‍♀️

o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.

Zgadnijcie kto znowu się popłakał podczas rozmowy z szefem na zoomie? Chociaż tym razem chyba mi się udało w miarę ukryć łzy, ale pewnie poznał po głosie 😅 ja prdl 🤦‍♀️
Ale dlaczego się popłakałaś? 😭😭

reklama
Widziałam swego czasu w TKMAXX, że były. Pewnie ten sam plastik co na Shein.. Siedzi w głowie szkodliwość plastiku. Wiem, wiem pije też wody z butelki normalnie i nie mam takiej awersji. Jedyne co to mnie te paseczki z godzinami racjucją w tych butelkach :D
tak, rezygnacja z plastiku to mój kolejny cel ale póki co jest ciężko 😓 właśnie z tą wodą na wynos. Za dużo piję żebym targała szkło ze sobą

Do góry