reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja zrobię mętlik, bo jak wzięłam to zdjęcie na laptopie z max rozświetleniem i powiększeniu to peaka widzę 12DC. Jest taka jakby dodatkowa kreseczka, która u mnie była peakiem. Ale podkreślam, ja mam doświadczenie TYLKO z dwóch cykli.
Tak też mi to wygląda na pierwsze podejście do PIKU. Ale ja czasem tak mam, że owulak wychodzi np w 10 dc mega mocny, można powiedzieć, że PIK po czym popołudniu lub następnego dnia mocny spadek i dopiero 12-13 dc wychodzi porządny PIK z płodnym śluzem. Potwierdzałam to monitoringiem. Sam dzień owu u mnie jest suchy.
Tak naprawdę uważam, że przy tak konkretnym czasie na zastrzyk @KaMaLi powinna mieć pelnoprawny monitoring. Jest to dla mnie dość dziwne.

@Bolilol zjadłaś śniadanie?
o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.

Zgadnijcie kto znowu się popłakał podczas rozmowy z szefem na zoomie? Chociaż tym razem chyba mi się udało w miarę ukryć łzy, ale pewnie poznał po głosie 😅 ja prdl 🤦‍♀️

o tej porze? Od wczoraj mnie znasz? Ale zostałam jednak w domu dzisiaj, to może koło 13 mi się uda coś zjeść.

Zgadnijcie kto znowu się popłakał podczas rozmowy z szefem na zoomie? Chociaż tym razem chyba mi się udało w miarę ukryć łzy, ale pewnie poznał po głosie 😅 ja prdl 🤦‍♀️
Ale dlaczego się popłakałaś? 😭😭

reklama
Widziałam swego czasu w TKMAXX, że były. Pewnie ten sam plastik co na Shein.. Siedzi w głowie szkodliwość plastiku. Wiem, wiem pije też wody z butelki normalnie i nie mam takiej awersji. Jedyne co to mnie te paseczki z godzinami racjucją w tych butelkach :D
tak, rezygnacja z plastiku to mój kolejny cel ale póki co jest ciężko 😓 właśnie z tą wodą na wynos. Za dużo piję żebym targała szkło ze sobą

Do góry