Brownie1992
Moderator
O tutaj zdecydowanie miałabym lepszy dojazd niż na HutęFemi Strefa. I podpytuje już dwóch koleżanek, jedna fizjoterapeutka a druga chodziła. Dam znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tutaj zdecydowanie miałabym lepszy dojazd niż na HutęFemi Strefa. I podpytuje już dwóch koleżanek, jedna fizjoterapeutka a druga chodziła. Dam znać
Wydaje mi się, że delikatnie mozna coś porobić. Omijałabym brzuch i ciężarySłuchajcie, krwawienie już prawie ustało. Zabieg był w piątek. Czuję się dobrze. Czy ja już mogę próbować z ćwiczeniami? Rowerek, rozciąganie, ćwiczenia górnej partii tzn ramiona?
Kończę 2 pół litrową butelkę i z rana herbatka.A ile don tej pory wypiłyście?
Ja około litra wody, kawę, herbatę i jestem w trakcie drugiej herbaty (zielonej).
Ja półtora litra wody i kawka 330mlKończę 2 pół litrową butelkę i z rana herbatka.
Robiłam dziś rano, wynik będzie wieczorem.Wysyłam wirtualnego przytulasa, bo jedynie tyle mogę. Codziennie o Tobie myślę i niezmiennie trzymam kciuki. Robiłaś już pierwszą betę? Nie jestem w stanie nadrobić wiadomości z wczoraj i może mi umknęło.
Pół Kuba herbaty, luby mi robi przed wyjściem do pracy.A ile don tej pory wypiłyście?
Ja około litra wody, kawę, herbatę i jestem w trakcie drugiej herbaty (zielonej).