reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
200 ml + kawa. Już się poprawiamA ile don tej pory wypiłyście?
Ja około litra wody, kawę, herbatę i jestem w trakcie drugiej herbaty (zielonej).
Kopniak i marsz do kuchni/sklepu! (Powiedziała ta co wypiła tylko jogurt )A ja jeszcze bez śniadania...
Brownie1992
Moderator
No to łącząc to wszystko rób zastrzykTo wszystkie fo wczoraj, no i ten wyżej z dzisiaj. Może nie wyłapałam... Śluz płodny miałam wczoraj. Dziś już suchość.
Belferka
Fanka BB :)
WŁAŚNIE!!! Chciałam właśnie taką jak żywiec mocny gaz. To teraz dałaś mi do myślenia! Serio. Sprawdzę to.Kurcze, to ja jak dobrze nabąbluję to mam mega gazowaną wodę. Nawet bardziej niż żywiec mocny gaz, którą piłam przed sodą. Może powinnaś zareklamować to? Powinno gazować mocno (im więcej naciśnięć tym mocniej).
Mademoiselle_Nika
Moderator
No dla głowy i ciała chcę zacząć. Ciało już tak zastane, że woła o jakiś ruch. To zaczynam dzisiaj delikatnie. Tylko gdzie mój kabel do msartwatchaJa pewnie jak najszybciej bym wprowadziła ćwiczenia - chociaż lżejsze - ale ja jestem uzależniona od treningów, więc nie jestem dobrym doradcą. Ale odpowiedni ruch jest wskazany zawsze i wszędzie, chociażby dla głowy
Brownie1992
Moderator
Mademoiselle_Nika
Moderator
Ja zrobię mętlik, bo jak wzięłam to zdjęcie na laptopie z max rozświetleniem i powiększeniu to peaka widzę 12DC. Jest taka jakby dodatkowa kreseczka, która u mnie była peakiem. Ale podkreślam, ja mam doświadczenie TYLKO z dwóch cykli.To wszystkie fo wczoraj, no i ten wyżej z dzisiaj. Może nie wyłapałam... Śluz płodny miałam wczoraj. Dziś już suchość.
Mademoiselle_Nika
Moderator
Jak możecie pić gazowaną wodę? Ja po dwóch łykach czuje się jakbym była zapchana po korek i brzuch miałoby mi wysadzić Team Niegazowana!
królowa_kresek😉🙃
Tez moim okiem 12dc wygląda najbliżej pik, aczkolwiek chyba mu brakuje lekkoJa zrobię mętlik, bo jak wzięłam to zdjęcie na laptopie z max rozświetleniem i powiększeniu to peaka widzę 12DC. Jest taka jakby dodatkowa kreseczka, która u mnie była peakiem. Ale podkreślam, ja mam doświadczenie TYLKO z dwóch cykli.
reklama
LadyCaro
lubię jak mnie gaz w gardełko drapieJak możecie pić gazowaną wodę? Ja po dwóch łykach czuje się jakbym była zapchana po korek i brzuch miałoby mi wysadzić Team Niegazowana!