reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ja po wczorajszych przysiadach wstałam normalnie. Ale teraz stwierdzam, że boli mnie wewnętrzna strona ud. A przysiady robiłam szeroko na nogach..
Dobrze by było akurat tam je ujędrnić, bo mam taką galaretkę

reklama
Kurcze, to ja jak dobrze nabąbluję to mam mega gazowaną wodę. Nawet bardziej niż żywiec mocny gaz, którą piłam przed sodą. Może powinnaś zareklamować to? Powinno gazować mocno (im więcej naciśnięć tym mocniej).
WŁAŚNIE!!! Chciałam właśnie taką jak żywiec mocny gaz. To teraz dałaś mi do myślenia! Serio. Sprawdzę to.

Ja pewnie jak najszybciej bym wprowadziła ćwiczenia - chociaż lżejsze - ale ja jestem uzależniona od treningów, więc nie jestem dobrym doradcą. Ale odpowiedni ruch jest wskazany zawsze i wszędzie, chociażby dla głowy
No dla głowy i ciała chcę zacząć. Ciało już tak zastane, że woła o jakiś ruch. :) To zaczynam dzisiaj delikatnie. Tylko gdzie mój kabel do msartwatcha 🙄🙄🙄

To wszystkie fo wczoraj, no i ten wyżej z dzisiaj. Może nie wyłapałam... Śluz płodny miałam wczoraj. Dziś już suchość.
Ja zrobię mętlik, bo jak wzięłam to zdjęcie na laptopie z max rozświetleniem i powiększeniu to peaka widzę 12DC. Jest taka jakby dodatkowa kreseczka, która u mnie była peakiem. Ale podkreślam, ja mam doświadczenie TYLKO z dwóch cykli.

reklama
Do góry