reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Laski plis pomóżcie która obcykana
Może ja tej owulacji nie wyłapałam?
Mam podać zastrzyk w dzień owulacji, ale wydaje mi się cholera, że już jest po. Testy owu bledną.
Dziś temperatura spadła. Cholrera nie wiem, czy już była, czy mam jeszcze czekać. Do lufta, stresuje mnie to.

Załączniki

• 33c7d16a-d9eb-46c0-aa0c-84d4ae00df12.jpeg
    33c7d16a-d9eb-46c0-aa0c-84d4ae00df12.jpeg
    8 KB · Wyświetleń: 73
  • 2bff8790-7392-448c-8f91-432fe4f7bb1c.jpeg
    2bff8790-7392-448c-8f91-432fe4f7bb1c.jpeg
    30 KB · Wyświetleń: 71
reklama
@LadyCaro ja używam na usta takiego słoiczka. Uwielbiam go! Mama nam kupowała za dzieciaka i on tak pięknie pachniał. Jak go odkryłam w dorosłym życiu, to oszalałam ❤️ też mam w domu słoiczki poukrywane. Jest bardzo wydajny, ale działa chyba na zasadzie wazeliny - nie daje długotrwałego efektu, tylko trzeba go codziennie aplikować... ale radzi sobie super i pięknie miodowo pachnie
taaaak, tego też zużyłam pewnie ze 100 słoiczków :D zaraz obok wazeliny to mój pierwszy wybór i faktycznie jesy super.

Mam podać zastrzyk w dzień owulacji, ale wydaje mi się cholera, że już jest po. Testy owu bledną.
Dziś temperatura spadła. Cholrera nie wiem, czy już była, czy mam jeszcze czekać. Do lufta, stresuje mnie to.
Jak dla mnie to jeszcze owulacji nie było. We wcześniejszych cyklach jaka miałaś temperaturę po owulce? A może uda Ci się znaleźć szybki termin na usg dzisiaj żeby mieć pewność?

Ja na Twoim miejscu zrobilabym ten zastrzyk, mi się wydaje, ze spadla ci temperatura na ovu, a moze moni?

Jak dla mnie to jeszcze owulacji nie było. We wcześniejszych cyklach jaka miałaś temperaturę po owulce? A może uda Ci się znaleźć szybki termin na usg dzisiaj żeby mieć pewność?
Tak się prezentował poprzedni cykl, owulacje miałam w tamtym potwierdzaną u gina.
Niestety nie uda mi się już na dniach znaleźć lekarza :(

Przy tylu pomiarach bardzo ciężko cokolwiek powiedzieć. Przez dzisiejszy tak duży spadek bym się jednak skłaniała ku temu, że jeszcze mogło nie być albo jest dzisiaj.

Nie mogę dodać kolejnego załącznika 🙈coś się zepsuło, pewnie net słaby.

Załączniki

• a00805cd-217c-4960-b230-363d234eb100.jpeg
    a00805cd-217c-4960-b230-363d234eb100.jpeg
    35 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry