amusedxxx
Moderator
byłoby miłowtedy to już nie będziesz testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłoby miłowtedy to już nie będziesz testować
Nie wiem, wiem tyle, że w ciąży te wartości mogą się zmienić więc może poczekaj chwilkę dla pewnościNie, nie i nie. Jak się przygotować do homocysteiny? Powinnam odczekać teraz jakiś czas po poronieniu?
Zobaczymy, czy początek przynosi szczęście jak owulacja odbędzie się u mnie w weekend, to mi przypadnie testowanie na majówkę.A śmiały się ze mnie jak mówiłam, że bardziej się opłaca na początku miesiaca testować
Mnie kiedyś gin kazała cały cykl.Dzień dobry w beznadziejny wtorek.. Ja dziś tylko odliczam do 15 i wracam do domu, pod kocyk popłakulkać Ale żeby nie było że nic nie robie i marnuje czas to zapisałam się już do gina na monitoring w okolicach owu i zamówiłam Miositogyn.. Orientujecie się czy zaczyna się go pić od 1 dc czy to nie ma znaczenia?
Dziś 15 dc, ale mój najkrótszy cyklu trwa 35 dni.
Tak wiem,że miewają, ale te plamienie to takie jakby przedokresowe. No takie dziwne. Nie miałam nigdy takiego taki psikus
To chyba kwestia lekarza i jego podejścia, ja mam trombofilie i też naczytałam się forum i grup, zaczęłam brać acard a dwóch ginekologów i hematolog później mi to odradziło. Powiedzieli, że dopóki nie mam na koncie poronień to nie ma sensu.
I rzeczywiście leki to nie cukierki, a te rozrzedzajace krew nie są wcale takie bezpieczne. Przerobiłam dużo leków przeciwzakrzepowych, niektóre brałam ciagiem przez kilka lat - i jeśli nie ma wskazań to naprawdę - nie warto.