Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A śmiały się ze mnie jak mówiłam, że bardziej się opłaca na początku miesiaca testowaćTaki był ładny początek miesiąca, a teraz sama czerwień na 1 stronie
No nie wiem, nie wiem czy się opłacaA śmiały się ze mnie jak mówiłam, że bardziej się opłaca na początku miesiaca testować
ech smutno, najszybciej testowanie na początku miesiąca flo zapowiada na październik/listopadA śmiały się ze mnie jak mówiłam, że bardziej się opłaca na początku miesiaca testować
Ja miałam po prostu tak, że na papierze była krew. Intensywnie czerwona. Zdarzyło się to raz.A jak wygląda plamienie owulacyjne, któraś z Was takie miała?
Mi na majówkęech smutno, najszybciej testowanie na początku miesiąca flo zapowiada na październik/listopad
Było słuchać cioci Nasturtium, pisałam, że będzie dobrze .Boże… dostałam wyniki ROMY! Wszystko w porządku… Kamień z serca… od wczoraj byłam kłębkiem nerwów Jadę dziś na 14 do gineksa zobaczyć co tam w trawie piszczy i czy @ się powoli zbliża
No to trzymamy kciukiMi na majówkę
wtedy to już nie będziesz testowaćech smutno, najszybciej testowanie na początku miesiąca flo zapowiada na październik/listopad