reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jebać te starania. Właśnie nasi znajomi ogłosili że są w ciazy. Dziewczyna piła non stop, jadła tylko pizzę, zarywała noce i generalnie prowadziła najmniej zdrowy tryb życia jakikolwiek na oczy widziałam. Gdy robiła badania rok temu lekarz jej powiedział że ma ciało staruszki

Wpadli. Dowiedziała się w 2 miesiącu. Siedze w kiblu i myślę jak wyjsc by dalej udawać
Masakra.. takie przypadki utwierdzają mnie w przekonaniu, że poje.ane jest to wszystko.
Brak mi słów.
Trzymaj się 🥺😘

zostaniemy, wiem że są w naszej grupie dziewczyny w podobnej sytuacji więc razem postaramy się nawzajem wspierać. Ale ja dosłownie nie rozumiem, oni oboje wypijają codziennie butelkę wina by usnąć, non stop jedzą fast food a ona mi mówiła kiedyś że prawie nie mają seksu bo czuję duży dyskomfort i ma hormony w bardzo złym stanie. Jak to możliwe?!
Pamiętaj aby swój komfort psychiczny stawiać na pierwszym miejscu. Tego Ci nikt nie wróci, tego nikt Ci nie kupi za żadne pieniądze. Zrób tak aby dla Ciebie było dobrze. 😘
ja Ciebie też tak a propos, widziałam już na mamusiach 🥹 będzie dobrze 😘
Dziękuje Ci. Będzie dobrze innego scenariusza nie biorę pod uwagę :)

Przy takim pęcherzyku powinien byc okolo 200.
Prawdopodobnie jest pusty.
Albo 2 pęcherzyki male sie na siebie naszly i pokazywaly 19 mm
Nie mam juz sił. Na ten moment jestem totalnie zrezygnowana, leżę i płaczę 😞
Strasznie nas ten kwiecień czesze emocjonalnie. Przytulam z głębokiego dołka mocno i oby nam szybko wróciły siły do walki ❤️

@nikaplis mam nadzieje, ze wieczór minął znośnie i dziś rano obudzisz się w lepszym nastroju. Ściskam mocno

u mnie tez bialo. 9dpo, wiec raczej już bez nadziei, chociaż brak plamien daje gdzieś na dnie serca jakaś mikro mikro nadzieje. I sikalam bez testu o 3 nad ranem i z testem o 7 (która ciagle wysoka), wiec może niewystarczająco siuski zebrałam. Okres według mojej krótkiej fazy lutealnej 18.04, wiec pewnie jutro się wszystko roztrzygnie.

@nikaplis mam nadzieje, ze wieczór minął znośnie i dziś rano obudzisz się w lepszym nastroju. Ściskam mocno

u mnie tez bialo. 9dpo, wiec raczej już bez nadziei, chociaż brak plamien daje gdzieś na dnie serca jakaś mikro mikro nadzieje. I sikalam bez testu o 3 nad ranem i z testem o 7 (która ciagle wysoka), wiec może niewystarczająco siuski zebrałam. Okres według mojej krótkiej fazy lutealnej 18.04, wiec pewnie jutro się wszystko roztrzygnie.
Ja też dziś siknęłam ale biel wizira 😏 chociaż okres najszybciej w piątek, więc nie tracę nadziei. Pik miałam w czwartek 6.04., więc teoretycznie owulację mogłam mieć do niedzieli włącznie. Pod tym katem żałuje, że nie mierzę temperatury 😏

Ja też dziś siknęłam ale biel wizira 😏 chociaż okres najszybciej w piątek, więc nie tracę nadziei. Pik miałam w czwartek 6.04., więc teoretycznie owulację mogłam mieć do niedzieli włącznie. Pod tym katem żałuje, że nie mierzę temperatury 😏
No to masz jeszcze troszkę czasu! Trzymam kciuki za nadchodzące poranki! Aby któryś okazał się tym „jest jest jest” :)

reklama
Do góry