reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

masz wspaniałego męża!! ❤️❤️❤️❤️❤️
No cholernie! Jak usłyszałam od niego „Najważniejsze, że tobie nic nie jest i najważniejsze, że mamy siebie” to wyłam jak bóbr.
Trzymał za rękę cały czas. Nie chciał wracać do domu beze mnie. Aaaa duma mnie rozpiera, że mam takiego człowiek przy sobie. 🥹

reklama
@Mademoiselle_Nika Takie sytuacje są w życiu ważne i wiele o nas mówią. Cudownego masz męża 🥺🤗

Moj też mnie tylko upewnił w tym, co już o Nim wiem. Wyczekiwał pod salą operacyjną i się wzruszył, jak z niej wyjeżdżałam po zabiegu. Dba o mnie i zapewnia, bym wszystko miała, choć nic nie chcę.

Także to są te nasze Promyki Słońca 🤗

Ja rano dużo płakałam i byłam w bardzo kiepskim stanie, sikałam tez oczywiście na testy i oczywiście białe, bo jakie miałyby być? ale niepłodność ma coś z rollercoastera. Mąż mnie wyciągnął na późne sniadanie, bo wstał późno po wczorajszej imprezie, a później nagle wylądowaliśmy w sklepie z rolkami, kupiliśmy i jeździliśmy z dwie godziny. Zmęczyłam się fizycznie i lzej się zrobiło w psychice. Na początku sobie pomyślałam „po co mi te rolki, przecież będę zaraz w ciąży, a kasa się przyda na leczenie”, wiec powiedziałam, ze nie chce, ale mąż i tak wziął tez mi i spędziliśmy super czas jeżdżąc i nie żałuje juz. Ciężko nie odkładać siebie na półkę z napisem „na później”, ale jedyne co mi pomaga, to nieracjonalne decyzje, spontaniczność i ruch. Takie wiecie, młodzieńcze „a jebac to i nagle jesteś w drodze autostopem nad morzem”.
No jakbym siebie czytała, ile razy jak mam coś kupić/zrobić/zaplanować to zapala się taka lampka w głowie, że po co skoro zaraz będzie przecież dziecko w drodze, jakby serio te 1,5roku niczego mnie nie nauczyło 🤷🏼‍♀️🙈

Ja rano dużo płakałam i byłam w bardzo kiepskim stanie, sikałam tez oczywiście na testy i oczywiście białe, bo jakie miałyby być? ale niepłodność ma coś z rollercoastera. Mąż mnie wyciągnął na późne sniadanie, bo wstał późno po wczorajszej imprezie, a później nagle wylądowaliśmy w sklepie z rolkami, kupiliśmy i jeździliśmy z dwie godziny. Zmęczyłam się fizycznie i lzej się zrobiło w psychice. Na początku sobie pomyślałam „po co mi te rolki, przecież będę zaraz w ciąży, a kasa się przyda na leczenie”, wiec powiedziałam, ze nie chce, ale mąż i tak wziął tez mi i spędziliśmy super czas jeżdżąc i nie żałuje juz. Ciężko nie odkładać siebie na półkę z napisem „na później”, ale jedyne co mi pomaga, to nieracjonalne decyzje, spontaniczność i ruch. Takie wiecie, młodzieńcze „a jebac to i nagle jesteś w drodze autostopem nad morzem”.
Super że sobie tak spontanicznie kupiliście rolki! Pamiętam przy pierwszych staraniach też wszystko układaliśmy pod ciążę, z zakupem fotela biurowego do mojej pracy zdalnej się nosiłam dluugo, ale znowu jak w pandemii kolejny raz zamknięto siłownie to stwierdziłam: walić to, kupujemy orbitreka.
W każdym razie sezon się zaczyna, korzystajcie z rolek póki możecie, oby jak najkrócej mimo wszystko :D ale fajny sposób na odciążenie głowy, chociaż ja osobiście jakoś nie umiałam nigdy dobrze jeździć więc dla mnie to było więcej stresu niż relaksu :D
Najgorszy dzien 😞
A taka bylam pełna nadzieji....
Zrobiłam estradiol i 69 przy pęcherzyku 19mm
Nie ma szans juz na nic :(
Lekarka kazała odpuścić. A ja nie mogę sobie poradzić z tą myślą 😞 :)😭😢😥
Kurczę a co to znaczy? Musi być wysoki żeby owu się udała?

Super że sobie tak spontanicznie kupiliście rolki! Pamiętam przy pierwszych staraniach też wszystko układaliśmy pod ciążę, z zakupem fotela biurowego do mojej pracy zdalnej się nosiłam dluugo, ale znowu jak w pandemii kolejny raz zamknięto siłownie to stwierdziłam: walić to, kupujemy orbitreka.
W każdym razie sezon się zaczyna, korzystajcie z rolek póki możecie, oby jak najkrócej mimo wszystko :D ale fajny sposób na odciążenie głowy, chociaż ja osobiście jakoś nie umiałam nigdy dobrze jeździć więc dla mnie to było więcej stresu niż relaksu :D

Kurczę a co to znaczy? Musi być wysoki żeby owu się udała?

Przy takim pęcherzyku powinien byc okolo 200.
Prawdopodobnie jest pusty.
Albo 2 pęcherzyki male sie na siebie naszly i pokazywaly 19 mm
Nie mam juz sił. Na ten moment jestem totalnie zrezygnowana, leżę i płaczę 😞

Jebać te starania. Właśnie nasi znajomi ogłosili że są w ciazy. Dziewczyna piła non stop, jadła tylko pizzę, zarywała noce i generalnie prowadziła najmniej zdrowy tryb życia jakikolwiek na oczy widziałam. Gdy robiła badania rok temu lekarz jej powiedział że ma ciało staruszki

Wpadli. Dowiedziała się w 2 miesiącu. Siedze w kiblu i myślę jak wyjsc by dalej udawać

Jebać te starania. Właśnie nasi znajomi ogłosili że są w ciazy. Dziewczyna piła non stop, jadła tylko pizzę, zarywała noce i generalnie prowadziła najmniej zdrowy tryb życia jakikolwiek na oczy widziałam. Gdy robiła badania rok temu lekarz jej powiedział że ma ciało staruszki

Wpadli. Dowiedziała się w 2 miesiącu. Siedze w kiblu i myślę jak wyjsc by dalej udawać
Dramat, współczuję....😔

Rozumiem co czujesz i współczuje - trzymaj się ! W sumie nie ma chyba nic co można powiedzieć w takiej sytuacji żeby było lepiej … mam nadzieję, że jakoś przetrwasz ten wieczór, powodzenia 😔

Jesteście w odwiedzinach? Może masz możliwość już wyjść? Los jest niesprawiedliwy… przytulam Cię mocno.

reklama
Jesteście w odwiedzinach? Może masz możliwość już wyjść? Los jest niesprawiedliwy… przytulam Cię mocno.
zostaniemy, wiem że są w naszej grupie dziewczyny w podobnej sytuacji więc razem postaramy się nawzajem wspierać. Ale ja dosłownie nie rozumiem, oni oboje wypijają codziennie butelkę wina by usnąć, non stop jedzą fast food a ona mi mówiła kiedyś że prawie nie mają seksu bo czuję duży dyskomfort i ma hormony w bardzo złym stanie. Jak to możliwe?!

Do góry