Bolilol
Fanka BB :)
dwa bociany na dwie owulacje, to musi coś znaczyćOby te zasrance cos przyniosły
Nie wiem tylko co znaczy Twoich 10
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dwa bociany na dwie owulacje, to musi coś znaczyćOby te zasrance cos przyniosły
Ze mną chyba jest coś nie tak, jak pomyślę, że miałabym zatestować to brrr.... Biel mnie dobija nawet wtedy jak wiem, że szanse na ciążę to jakieś 5%.ja widziałam wczoraj dwa na polu jeszcze kilka dni i testowankooooooo
Dziesięć silnych plemników bijących się o komórkę jajową ;-p.dwa bociany na dwie owulacje, to musi coś znaczyć
dwa bociany na dwie owulacje, to musi coś znaczyć
Oo,taka interpretację przyjmujeDziesięć silnych plemników bijących się o komórkę jajową ;-p.
Ze mną chyba jest coś nie tak, jak pomyślę, że miałabym zatestować to brrr.... Biel mnie dobija nawet wtedy jak wiem, że szanse na ciążę to jakieś 5%.
Ja widziałam balona, interpretuje do jako wypasione jajeczko, więc może są bardziej potrzebujące.Oo,taka interpretację przyjmuje
Mogę się podzielić bocianami, więcej niż 2 na raz nie chce
Po świętach w sumie tak jak przed . Spoko, że było trochę wolnego, ale dużo się działo, więc szybko minęło.Jak tam po świętach kobietki? Głowa odpoczęła? U mnie bardzo....
Jeszcze wczoraj na imprezie byliśmy w klubie
Nam się udało wcześniej zwiać od teściów, dziś pojechaliśmy na piękną plażę także super jedyne co od wczoraj taka przymulona chodzę, śpię w dzień jak nigdy, chyba przesilenie wiosenne idzieJak tam po świętach kobietki? Głowa odpoczęła? U mnie bardzo....
Jeszcze wczoraj na imprezie byliśmy w klubie
Mnie też dopadło takie przymulenie, pomimo sporej dawki adrenaliny były momenty, że miałam wrażenie, że zasnę na stojąco.Nam się udało wcześniej zwiać od teściów, dziś pojechaliśmy na piękną plażę także super jedyne co od wczoraj taka przymulona chodzę, śpię w dzień jak nigdy, chyba przesilenie wiosenne idzie
Jutro wracam do pracy po dwutygodniowej nieobecności i jeszcze to wypieram