Panda91
Fanka BB :)
Ładnie ustawiłam już jaki czas temu, ale jak to profilowe musiało chwile pomyśleć zanim się pokazałoOoo widzę, że profilowe wjechało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładnie ustawiłam już jaki czas temu, ale jak to profilowe musiało chwile pomyśleć zanim się pokazałoOoo widzę, że profilowe wjechało
Z ta owulacja nigdy nic niewiadomo, wiec trzymam kciuki za wyniki chłopa, jak i trafienie w owuCześć Dziewczyny! Trochę spóźnione, ale jeszcze o czasie: Radosnych Świąt. Rzadko tu bywam, bardzo dużo się u mnie dzieje w ostatnim czasie. Ten cykl będzie raczej spalony, bo termin badania nasienia (jedyny jaki nam pasował) wypada mniej więcej tak jak termin owulacji.
Gratuluję dotychczasowych ciąż i trzymam kciuki, aby było ich w tym miesiącu jeszcze całe mnóstwo.
Taaa, jak dzisiaj zobaczyłam balona w kształcie bociana to też miałam przez chwilę tę myśl .A ja właśnie na balkonie odkryłam dwa pisklaki na początku sie wystraszyłam, ze to zdechlaki, ale żyją sobie, pewnie niedługo odlecą. Pierwsza myśl staraczki??? TO ZNAK
A co u Ciebie okazało się przyczyną długich starań?U mnie starania 5 lat o pierwsze dziecko. Rok o drugie dziecko. Byłam pewna że przy trzecim nie będzie takiego parcia ale się myliłam...
A ja myślałam, że przytyłam przez te święta znowu, a o dziwo na wadze mniej, ale to pewnie kwestia ruchu. W każdym razie żelki właśnie wchodzą, trzeba nadrobić ;-p.cieszę się, że się udało!
Ja jestem w ciąży, spożywczej, ale jednak ciąży
Trzymam kciuki żeby jednak udało się Wam wstrzelić.Cześć Dziewczyny! Trochę spóźnione, ale jeszcze o czasie: Radosnych Świąt. Rzadko tu bywam, bardzo dużo się u mnie dzieje w ostatnim czasie. Ten cykl będzie raczej spalony, bo termin badania nasienia (jedyny jaki nam pasował) wypada mniej więcej tak jak termin owulacji.
Gratuluję dotychczasowych ciąż i trzymam kciuki, aby było ich w tym miesiącu jeszcze całe mnóstwo.
Ja wczoraj wypatrzylam 6 bocianow, dzisiaj czteryTaaa, jak dzisiaj zobaczyłam balona w kształcie bociana to też miałam przez chwilę tę myśl .
ja widziałam wczoraj dwa na polu jeszcze kilka dni i testowankoooooooJa wczoraj wypatrzylam 6 bocianow, dzisiaj cztery
Oby te zasrance cos przyniosłyja widziałam wczoraj dwa na polu jeszcze kilka dni i testowankooooooo