anyżowa
Fanka BB :)
Hej, oczywiście życzę powodzenia, gdybym była na Twoim miejscu i miała na koncie 2 poronienia, napewno zainteresowałabym się tym tematem i nie uważała tego za "przypadek" .Mam 28 lat, jeszcze mamy dwójkę dzieci i 2 poronienia za sobą ( ciąża z której mamy córkę, poronienie w 6 tyg. , Ciąża z której mamy drugą córkę i teraz 29 marca poronienie w 8 tyg , pusty pęcherzyk więc sprawa dość świeża) młodsza córka ma 6 lat i ogólnie od dłuższego czasu zastanawialiśmy się nad trzecim dzieckiem ale staraliśmy się od listopada i 3 marca ujrzałam 2 kreski , no ale nie nacieszyłam się za długo.
Teraz czekam na miesiączkę i możemy zacząć starania. Tylko że teraz tak , mój lekarz uważa że nie muszę żadnych badań robić ani nic bo poprostu zdarzyło się i tyle ale intuicja podpowiada mi że jednak zdało by się coś zrobić bo to jednak już drugie poronienie. Także myślę że z Wami jakoś łatwiej będzie mi przejść przez to wszystko bo widzę że fajne babki tutaj
Może po prostu lekarz jest do bani i warto zmienić, o dobrego lekarza na prawdę często jest trudno ,traktują schematycznie , albo po macoszemu.