reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Witam się serdecznie dziewczyny. Można do Was dołączyć? 🙂
Ogólnie niedawno odkryłam forum, byłam na listopadowych mamuśkach, niestety moja przygoda z nimi bardzo szybko się zakończyła 😔 ( pusty pęcherzyk , poronienie w 8 tygodniu) Muszę jeszcze chwilę odczekać zanim zaczniemy się starać, mamy zielone światło po pierwszej miesiączce ze względu na to że było to poronienie samoistne całkowite.
Podczytuje Was od paru dni i widzę że macie tutaj sporą wiedzę która pewnie i mi się przyda 🙂
Jasne, zapraszamy 🙂.
Napisz proszą o sobie więcej- ile masz lat, jak długo się staracie, czy macie dzieci.

reklama
Dziewczyny, mocno spóźnione, sle serdeczne życzenia Dobrych Świąt, cokolwiek to dla kogo oznacza. Mówią, że Wielkanoc to święto nadziei. Nie traćcie jej. A te wszystkie jajka, króliczki i zajączki niech Wam dodadzą +100 do płodności i niech się podwójne kreski sypią jak wióry na tartaku ;)

Dziewczyny, mocno spóźnione, sle serdeczne życzenia Dobrych Świąt, cokolwiek to dla kogo oznacza. Mówią, że Wielkanoc to święto nadziei. Nie traćcie jej. A te wszystkie jajka, króliczki i zajączki niech Wam dodadzą +100 do płodności i niech się podwójne kreski sypią jak wióry na tartaku ;)
Hej :) A jak tam święta na obczyźnie obchodzicie? ;) Zamiast zajączków - kangury? :D

Hej :) A jak tam święta na obczyźnie obchodzicie? ;) Zamiast zajączków - kangury? :D
Tutaj jest tak mocno brytyjsko, szukanie czekoladowych jajeczek po krzakach i króliczki wszędzie, a my tak bardziej po polskiemu, ale świecko, więc w sumie od czapy. Ale dawniej zamiast wielkanocnego zajączka był ten gość - bilby :)

Załączniki

• A6AC59EE-9C37-49AF-B867-9442E3D73767.jpeg
    A6AC59EE-9C37-49AF-B867-9442E3D73767.jpeg
    129,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 65168B1D-7DD8-4285-8FAD-BA4D415F1E6F.jpeg
    65168B1D-7DD8-4285-8FAD-BA4D415F1E6F.jpeg
    52 KB · Wyświetleń: 66
Tutaj jest tak mocno brytyjsko, szukanie czekoladowych jajeczek po krzakach i króliczki wszędzie, a my tak bardziej po polskiemu, ale świecko, więc w sumie od czapy. Ale dawniej zamiast wielkanocnego zajączka był ten gość - bilby :)
Jaki szałowy ten bilby 💚
Mówisz, że obchodzicie po polskiemu, ale menu świąteczne też masz polskie? Czy jest problem z dostępnością części składników? Tak z ciekawości pytam, bo nigdy w Australii nie byłam. Nie planuję też takiego wyjazdu, bo robactwo mnie przeraża ;)

Kurla, czy Wy też zaczelyscie oglądać migawkę faktów w ten świąteczny rodzinny wieczór gdy zrobili reportaż o fali niepłodności w Polsce? 😅🤦🏻‍♀️ Chyba nigdy tak szybko kanału nie zmieniałam

Jasne, zapraszamy 🙂.
Napisz proszą o sobie więcej- ile masz lat, jak długo się staracie, czy macie dzieci.
Mam 28 lat, jeszcze 😜 mamy dwójkę dzieci i 2 poronienia za sobą ( ciąża z której mamy córkę, poronienie w 6 tyg. , Ciąża z której mamy drugą córkę i teraz 29 marca poronienie w 8 tyg , pusty pęcherzyk więc sprawa dość świeża) młodsza córka ma 6 lat i ogólnie od dłuższego czasu zastanawialiśmy się nad trzecim dzieckiem ale staraliśmy się od listopada i 3 marca ujrzałam 2 kreski , no ale nie nacieszyłam się za długo.

Teraz czekam na miesiączkę i możemy zacząć starania. Tylko że teraz tak , mój lekarz uważa że nie muszę żadnych badań robić ani nic bo poprostu zdarzyło się i tyle ale intuicja podpowiada mi że jednak zdało by się coś zrobić bo to jednak już drugie poronienie. Także myślę że z Wami jakoś łatwiej będzie mi przejść przez to wszystko bo widzę że fajne babki tutaj 😁

reklama
Kurla, czy Wy też zaczelyscie oglądać migawkę faktów w ten świąteczny rodzinny wieczór gdy zrobili reportaż o fali niepłodności w Polsce? 😅🤦🏻‍♀️ Chyba nigdy tak szybko kanału nie zmieniałam
Nieee, omineło mnie😅
A jak tam u Ciebie były seksy na skrzypiącym łóżku z rodzicami za ścianą?xD
A może zeszliście do parteru 😆

Do góry