margaretka.x
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówię a! Jadę se do Pepco i Roska jadę jadę, mówię kurłaaaa co takie korki pod kościołem… a to wieś się na czuwanie zjechała!! Myślicie, ze świętu Pioter mimo wszystko uchyli mi bramy po śmierci? Mimo nieobecności na czuwaniu, świeceniu jajek i! Nawet pasterce?
Ja normalnie świętuje, choć ogranicza się to do odwiedzenia rodziców jednych, drugich i trzecich (jedni są po rozwodzie). Ale sama zwykle nic nie robię, póki co to my jestesmy zapraszani, a nikt nie chce do nas przyjechać. W tym roku jednak wyjechaliśmy na wakacje na 3 tygodnie, więc święta w PL nas ominą, z czego bardzo sie cieszymy
My co roku organizujemy śniadanie wielkanocne u nas, uwielbiam WielkanocJa normalnie świętuje, choć ogranicza się to do odwiedzenia rodziców jednych, drugich i trzecich (jedni są po rozwodzie). Ale sama zwykle nic nie robię, póki co to my jestesmy zapraszani, a nikt nie chce do nas przyjechać. W tym roku jednak wyjechaliśmy na wakacje na 3 tygodnie, więc święta w PL nas ominą, z czego bardzo sie cieszymy
jasne, że możesz, zapraszamyAle nie krzyczcie na mnie że jestem tyle czasu takim cichym szpiegiem- chciałam dołączyć wcześniej, ale dwie kreski pokrzyżowały plany. A po poronieniu zwyczajnie nie miałam chęci
Hej. Jak dla mnie jak najbardziej możesz dołączyć .Cześć dziewczyny.. podczytuje Was od jakiegoś roku. Rozpoczęłam starania o pierwsze dziecko w maju zeszłego roku. Dwie kreski udało się zobaczyć w październiku 2022go, ale niestety serduszko mojego dziecka przestało bić w grudniu.. Nie poprzestajemy na walce o dzidzie. Ja mam 27 lat, partner 30. Póki co podstawowe wyniki mam prawidłowe, przyznaje się- nie mierze temperatury bo wiem, że byłabym w tym nieregularna. Od maja planuje chodzić na monitoring. Nie robiłam większych badań w kierunku poronienia - za to też chciałabym wziąć się od maja. Mogę dołączyć ? w tym miesiącu testuje 19.04
To i tak super wynik jak na Twoje endo ❤❤No dobra, wróciłam z usg. Tak czułam, że on w poniedziałek kijowo to endo zmierzył. Dzisiaj ma 6,5-7mm.
I są dwa ciałka żółte w lewym jajniku
A co Ty na to jakby były bliźniaki?No dobra, wróciłam z usg. Tak czułam, że on w poniedziałek kijowo to endo zmierzył. Dzisiaj ma 6,5-7mm.
I są dwa ciałka żółte w lewym jajniku