Brownie1992
Moderator
Ej to one są wieśniarami, a nie myNo i wieśniary podczytujesz, no wiesz
Pojebałaś role
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej to one są wieśniarami, a nie myNo i wieśniary podczytujesz, no wiesz
Daj facetowi, będzie lepszy smak .Wiecie co? Kupiłam sobie wczoraj ananasa żeby żreć w tym tygodniu po owu
I dlatego los ze mnie zakpił i nie mam owu
U mnie na pewno nawet Lisek nie dojeżdżaHIT! W tej apce lisek, co można kupić przywożą rzeczy za ok 10-30 min oprócz piwa i chipsów można kupić TESTY OWULACYJNE
Ja tam na wsi mieszkam to co się będę ukrywaćEj to one są wieśniarami, a nie my
Pojebałaś role
Taaak.
Mojej pochwie smak jest obojętnyDaj facetowi, będzie lepszy smak .
Ja miałam więcej przed ciążą niż w ciążyKto nie miał wszystkich objawów ciąży poza ciążą niech pierwszy rzuci kamieniem!
Ja też chcę! Ja też chcę! Do Łodzi na ramen przy okazji!
Ja u mojego ostatnio byłam tak często, ze on mi oczy w Bożenę a gadka o tym co na obiad byłoMoja pani ginekolog nie nosi maseczki I tak patrzymy na swoje gęby, tzn ja na gębę a ona na Bożenę hihi
Yaaaaaaaaay!!!!!!! Cudnowne wiesci!ALE! Powiedział, że mam endo 8,5mm
Ja coś kojarzę, jakaś youtuberka polecałaJa tam na wsi mieszkam to co się będę ukrywać
P.S. Ja nawet nie wiem co to Lisek
Mojej pochwie smak jest obojętny