reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
To nie chodzi o to, że AMH wskazuje na pcos. Żeby zdiagnozować pcos, trzeba spełnić całkiem inne kryteria.
Oglądałam filmik lekarki z Bociana(?), która stwierdziła, że przy pcos AMH wynosi powyżej 3,5. Ja mam akurat 3,49 i mam pcos, więc zapadło mi to w pamięć 😜
wiem ale próbowałam jakoś koleżance na szybko podpowiedzieć żeby nie wsiadała na tę karuzelę niepotrzebnych i prowadzących donikąd wątpliwości 😂 swoją drogą bardzo lubię treści zamieszczane przez Stowarzyszenie Nasz Bocian - dużo tam mądrych rzeczy można się dowiedzieć 😊

Ale dziś stron najebalyscie♥️🤣🤣 ja miałam intensywny dzień, muszę się zgarnąć trochę poogarniać tu i ówdzie, ale od godziny siedzę i Was nadrabiam 😅

Ja co prawda w kwietniu pauzuję, ale już szykuję się na maj 😃

Załączniki

• IMG_20230403_204023.jpg
    IMG_20230403_204023.jpg
    985,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry