Bolilol
Fanka BB :)
to zryj na zapasNie bo kupiłam połówkę bo mój mąż nie lubi I muszę żreć bo się skisi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zryj na zapasNie bo kupiłam połówkę bo mój mąż nie lubi I muszę żreć bo się skisi
Świnia z niegoMój niestety lubi i w poprzednim cyklu zeżarł mi przed owu
wiem ale próbowałam jakoś koleżance na szybko podpowiedzieć żeby nie wsiadała na tę karuzelę niepotrzebnych i prowadzących donikąd wątpliwości swoją drogą bardzo lubię treści zamieszczane przez Stowarzyszenie Nasz Bocian - dużo tam mądrych rzeczy można się dowiedziećTo nie chodzi o to, że AMH wskazuje na pcos. Żeby zdiagnozować pcos, trzeba spełnić całkiem inne kryteria.
Oglądałam filmik lekarki z Bociana(?), która stwierdziła, że przy pcos AMH wynosi powyżej 3,5. Ja mam akurat 3,49 i mam pcos, więc zapadło mi to w pamięć
On z tych nieświadomych On myśli, że kupuję ananasy, bo lubięŚwinia z niego
Idę jeszcze sobie poszczać może się coś wyklujeto zryj na zapas
trzymam kciuki!Idę jeszcze sobie poszczać może się coś wykluje
ooooo, ale będzie sikania!Ale dziś stron najebalyscie ja miałam intensywny dzień, muszę się zgarnąć trochę poogarniać tu i ówdzie, ale od godziny siedzę i Was nadrabiam
Ja co prawda w kwietniu pauzuję, ale już szykuję się na maj
Nie macie z Bolilolem tego samego męża?On z tych nieświadomych On myśli, że kupuję ananasy, bo lubię
Wszystkie nas ukradkiem podczytują
Ekhm…Wypraszam sobie, z miasta jestem.Wieśniary