Brownie1992
Moderator
@OwulacjaKtóra tu ostatnio zarażała sraczką?! Przyznać się!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@OwulacjaKtóra tu ostatnio zarażała sraczką?! Przyznać się!!!
Cześć, fajnie, że dołączyłaś i mam nadzieję, że będziesz na tym wątku jak najkrócej .Hej, obserwuję różne wątki od dawna ale postanowiłam dołączyć
Ja lat 29 i niestety trombofilia, mąż 27 i cukrzyca typu I.
Staramy się od września 2022. Ja się badałam i niby wszystko w normie (muszę jeszcze się przebadać w kierunku IO), mąż badania jeszcze odkłada (chociaż mam ochotę go tam siłą zaciągnąć ).
Przyda mi się wsparcie bo myślałam, że już psychicznie wrzuciłam na luz a w sobotę dowiedziałam się, że bliska koleżanka jest w 5 tyg zaczęłyśmy starania razem i mimo, że bym chciała to nie umiem cieszyć się razem z nią.
Apkę usunęłam, przestałam kupować testy owu bo czułam, że niepotrzebnie się nakręcam, na szczęście objawy owulacji mam dość typowe i zazwyczaj wiem kiedy jest.
Poproszę o wpisanie na testowanie na 21 i powodzenia dziewczyny
Ja to 36 już .@Kejcik @Nasturtium Ja razem z Wami Dzisiaj 30dc ale chyba owulacja dzisiaj będzie. Zobaczymy po temperaturze
36.26, a u Ciebie?
Ja też dostałam, ale nie miałam po co robićW luxie z wszystkim trzeba się nagimnastykować, nakłamać, ale mi nawet badanie na betę wystawili choć pani szczerze przyznała, że mają zakaz wystawiania skierowań na betę...
Lepiej niech czymś innym wreszcie zarazi. Niech tu zrobi epidemie.
Moje skierowanie na betę też wisi w systemie, bo ja z kolei nie zdarzyłam, bo w ciąży byłam 2 dni liczę, ze w końcu się przyda przed tym nim wygaśnie jego ważność...Ja też dostałam, ale nie miałam po co robić
Mi wisi skierowanie na usg ciąży do 10 tygMoje skierowanie na betę też wisi w systemie, bo ja z kolei nie zdarzyłam, bo w ciąży byłam 2 dni liczę, ze w końcu się przyda przed tym nim wygaśnie jego ważność...
No mi juz chyba właśnie zniknęło... ale z tym, że mają zakaz wystawiania to mnie zabiłaś pierwsze słyszęMoje skierowanie na betę też wisi w systemie, bo ja z kolei nie zdarzyłam, bo w ciąży byłam 2 dni liczę, ze w końcu się przyda przed tym nim wygaśnie jego ważność...
No ja myślę.... chociaż wiesz, testować można i od 5dponie wiem co tu się wydarzyło, jestem w szoku mam nadzieję, że to jakaś pomyłka, termometr się zepsuł czy coś i zatestuje jednak z Tobą