reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Hej, obserwuję różne wątki od dawna ale postanowiłam dołączyć ☺️
Ja lat 29 i niestety trombofilia, mąż 27 i cukrzyca typu I.
Staramy się od września 2022. Ja się badałam i niby wszystko w normie (muszę jeszcze się przebadać w kierunku IO), mąż badania jeszcze odkłada (chociaż mam ochotę go tam siłą zaciągnąć 🙈).
Przyda mi się wsparcie bo myślałam, że już psychicznie wrzuciłam na luz a w sobotę dowiedziałam się, że bliska koleżanka jest w 5 tyg 🙈 zaczęłyśmy starania razem i mimo, że bym chciała to nie umiem cieszyć się razem z nią.
Apkę usunęłam, przestałam kupować testy owu bo czułam, że niepotrzebnie się nakręcam, na szczęście objawy owulacji mam dość typowe i zazwyczaj wiem kiedy jest.
Poproszę o wpisanie na testowanie na 21 i powodzenia dziewczyny ❤️

reklama
Staramy się od września 2022. Ja się badałam i niby wszystko w normie (muszę jeszcze się przebadać w kierunku IO), mąż badania jeszcze odkłada (chociaż mam ochotę go tam siłą zaciągnąć 🙈).
Przyda mi się wsparcie bo myślałam, że już psychicznie wrzuciłam na luz a w sobotę dowiedziałam się, że bliska koleżanka jest w 5 tyg 🙈 zaczęłyśmy starania razem i mimo, że bym chciała to nie umiem cieszyć się razem z nią.
Apkę usunęłam, przestałam kupować testy owu bo czułam, że niepotrzebnie się nakręcam, na szczęście objawy owulacji mam dość typowe i zazwyczaj wiem kiedy jest.
Witamy i mam nadzieję że szybko uciekniesz na mamusie!
Chłopa na badania wyślij- naprawdę to dużo powie w którą stronę iść, a jest nie bolesne.

Inprosba - ustaw sobie jakieś zdjęcie profilowe, łatwiej wtedy zapamiętać nick :)

Załączniki

• 8FAE24C3-4BC6-4427-958B-B2DFB4F7148C.jpeg
    8FAE24C3-4BC6-4427-958B-B2DFB4F7148C.jpeg
    302,6 KB · Wyświetleń: 72
Witaj i mam nadzieję, ze szybko się uda osiągnąć zamierzony cel :rofl: a co do odpuszczania już słynnego to nie da się wrzucić całkiem na luz podczas starań, zawsze w tyle jest taka myśl, czy ta owulacja była, czy tym razem coś będzie, jak zakłuje to na pewno cionsz itp. itd. I huśtawki emocjonalne też są ok. i smutek, że komuś się udało - wszystko w normie:yes:

Z terminem na początek stycznia to już od połowy grudnia jest ciąża donoszona i w każdej chwili można zacząć rodzić. Tylko ok. 5 % rodzi w wyznaczonym terminie :)
To się załapałam w tych 5 % idealnie w terminie urodziłam pierwsze dziecko :)

Ale na ścisłość końcówka roku też fajna, świąteczne dzieciaczki, ❤️

reklama
Do góry