nindziaa
Moderator
Pewnie wyjdę na głupka ale .. co to jest ciąża geriatryczna?przestańcie z tą ciąża geriatryczna!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie wyjdę na głupka ale .. co to jest ciąża geriatryczna?przestańcie z tą ciąża geriatryczna!!
Niestety to termin powszechnie uzywany, chociaż trzonowy. Ja mentalnie nadal nie mam 30stkeprzestańcie z tą ciąża geriatryczna!!
ciąża od 35. roku życia to "ciąża geriatryczna"Pewnie wyjdę na głupka ale .. co to jest ciąża geriatryczna?
Aaaa, okej. Moja mama urodziła mnie w wieku 41 lat, wychodzi na to, że jestem dzieckiem z ciąży geriatrycznej Ile się można dowiedziećciąża od 35. roku życia to "ciąża geriatryczna"
A ja stwierdziłam że nie ma bata i urodzę dziecko w 2024nie ma wyjścia i koniecafirmuje ta myśl
Tak, moja też urodziła mnie mając 41 a ja jestem 3 dzieckiem, i ja idąc tropem mamusi, zamierzam mieć trzecie właśnie z ciąży geriatrycznej i mam w nosie te młode szczeniary co się tu podśmiechują, bo tylko krowa zdania nie zmienia, a potem same będą trzecie albo czwarte na geriatrycznej rodzićAaaa, okej. Moja mama urodziła mnie w wieku 41 lat, wychodzi na to, że jestem dzieckiem z ciąży geriatrycznej Ile się można dowiedzieć
Ja mam drugie z 2014 więc mi też pasuje 2024 ale jeszcze czekam czy może jednak grudniowe 2023...ktoś musi na kwietniówkach statystyki robić więc biorę na siebiePierwsze dziecko mam z 2014 wiec dla.mnie 2024 brzmi idealnie!
Mentalnie to ja ostatnio czuję się jak kilkuletnie dziecko błądzące we mgle, które dopiero uczy się świata.Niestety to termin powszechnie uzywany, chociaż trzonowy. Ja mentalnie nadal nie mam 30stke