reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Tak, moja też urodziła mnie mając 41 a ja jestem 3 dzieckiem, i ja idąc tropem mamusi, zamierzam mieć trzecie właśnie z ciąży geriatrycznej i mam w nosie te młode szczeniary co się tu podśmiechują, bo tylko krowa zdania nie zmienia, a potem same będą trzecie albo czwarte na geriatrycznej rodzić 🤣
do-kła-dnie! 😅

reklama
Chcę zrobic jutro wyniki wiadomo że beta nie wchodzi raczej w grę. Dziś mam 35 dc i zastanawiam sie co dorzucic sobie do Tsh. Jak myslicie warto teraz zbadac np progesteron ?

Chcę zrobic jutro wyniki wiadomo że beta nie wchodzi raczej w grę. Dziś mam 35 dc i zastanawiam sie co dorzucic sobie do Tsh. Jak myslicie warto teraz zbadac np progesteron ?
A jesteś po owulacji? W którym dniu mogła być?
Jak robisz tsh to zrób też chociaż ft3 i ft4.
Jakie badania do tej pory robiłaś?

Tak, moja też urodziła mnie mając 41 a ja jestem 3 dzieckiem, i ja idąc tropem mamusi, zamierzam mieć trzecie właśnie z ciąży geriatrycznej i mam w nosie te młode szczeniary co się tu podśmiechują, bo tylko krowa zdania nie zmienia, a potem same będą trzecie albo czwarte na geriatrycznej rodzić 🤣
O widzisz, ja jestem czwartym dzieckiem, trzech synów w młodości i córka-wpadka na stare lata (cyt. mamę) w dodatku poczęta po rozwodzie (nie, nie z innym tylko wpadka z byłym mężem) także kuźwa życie bywa przewrotne 🤣

A jesteś po owulacji? W którym dniu mogła być?
Jak robisz tsh to zrób też chociaż ft3 i ft4.
Jakie badania do tej pory robiłaś?
Tsh,Ft3 i Ft4 robie co drugi miesiąc. Innych badan nie robilam. Owulacja hmm chyba jej nie mialam. 35 dc a ja czuje sie strasznie opuchnieta, rozdrażniona i ospała :/.

reklama
Do góry