reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Tak, moja też urodziła mnie mając 41 a ja jestem 3 dzieckiem, i ja idąc tropem mamusi, zamierzam mieć trzecie właśnie z ciąży geriatrycznej i mam w nosie te młode szczeniary co się tu podśmiechują, bo tylko krowa zdania nie zmienia, a potem same będą trzecie albo czwarte na geriatrycznej rodzić 🤣
do-kła-dnie! 😅

reklama
Chcę zrobic jutro wyniki wiadomo że beta nie wchodzi raczej w grę. Dziś mam 35 dc i zastanawiam sie co dorzucic sobie do Tsh. Jak myslicie warto teraz zbadac np progesteron ?

Chcę zrobic jutro wyniki wiadomo że beta nie wchodzi raczej w grę. Dziś mam 35 dc i zastanawiam sie co dorzucic sobie do Tsh. Jak myslicie warto teraz zbadac np progesteron ?
A jesteś po owulacji? W którym dniu mogła być?
Jak robisz tsh to zrób też chociaż ft3 i ft4.
Jakie badania do tej pory robiłaś?

Tak, moja też urodziła mnie mając 41 a ja jestem 3 dzieckiem, i ja idąc tropem mamusi, zamierzam mieć trzecie właśnie z ciąży geriatrycznej i mam w nosie te młode szczeniary co się tu podśmiechują, bo tylko krowa zdania nie zmienia, a potem same będą trzecie albo czwarte na geriatrycznej rodzić 🤣
O widzisz, ja jestem czwartym dzieckiem, trzech synów w młodości i córka-wpadka na stare lata (cyt. mamę) w dodatku poczęta po rozwodzie (nie, nie z innym tylko wpadka z byłym mężem) także kuźwa życie bywa przewrotne 🤣

A jesteś po owulacji? W którym dniu mogła być?
Jak robisz tsh to zrób też chociaż ft3 i ft4.
Jakie badania do tej pory robiłaś?
Tsh,Ft3 i Ft4 robie co drugi miesiąc. Innych badan nie robilam. Owulacja hmm chyba jej nie mialam. 35 dc a ja czuje sie strasznie opuchnieta, rozdrażniona i ospała :/.

reklama
Do góry