reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Myślę, ze wszystko zależy od tego jak to u Ciebie wygląda. Jeżeli jesteś chwilę przed testowaniem, a jednocześnie uznałaś, że chcesz schudnąć czy tam zacząć ćwiczyć i biegać maratony no to bym się zastanowiła natomiast jeżeli ćwiczyć od jakiegoś czasu to tak naprawdę można ćwiczyć całą ciąże.

Inna sprawa, nie wiemy kiedy zajdziemy w ciąże, jak to potrwa lata to szkoda tracić ten czas. Ja np. od poniedziałku ruszam na zajęcia MMA i zupełnie nie przejmuję się jak to się odnosi do ciąży
Ooo super! Ja chodzę raz w tygodniu na boks jako trening uzupełniający i baaaardzo to lubie. Można się zupełnie inaczej wyżyć niż na wspinach i wzmocnić pewność siebie.

Ps. Wczoraj byliśmy na balecie do 4 nad ranem!!!!! Dawno tak długo nie imprezowaliśmy. Przez godzinę słuchałam o ciąży jednej z koleżanek, ale tylko w sumie się wynudzilam, zero smutku czy czegoś, całkowita nuda jakbym znowu miała 20 lat i ten temat mnie w ogóle nie dotyczył.

Jak mnie 5 osoba zapytała; kiedy dzidzia u nas, to już na wyjebce powiedziałam; kto to wie, możliwe, ze nigdy, w styczniu poroniłam. I niezręczna cisza. Ale ogólnie bawiłam się dobrze :D

#wyparcie #obojetnosc #wyjebando

reklama
Do góry