Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też widziałam w marcu i jedynie co dostałam to sraczkiJak ostatnio widzialam w grudniu to mi przyniosły fałszywe kreski.
Nie wierze skubańcom.
Ooo super! Ja chodzę raz w tygodniu na boks jako trening uzupełniający i baaaardzo to lubie. Można się zupełnie inaczej wyżyć niż na wspinach i wzmocnić pewność siebie.Myślę, ze wszystko zależy od tego jak to u Ciebie wygląda. Jeżeli jesteś chwilę przed testowaniem, a jednocześnie uznałaś, że chcesz schudnąć czy tam zacząć ćwiczyć i biegać maratony no to bym się zastanowiła natomiast jeżeli ćwiczyć od jakiegoś czasu to tak naprawdę można ćwiczyć całą ciąże.
Inna sprawa, nie wiemy kiedy zajdziemy w ciąże, jak to potrwa lata to szkoda tracić ten czas. Ja np. od poniedziałku ruszam na zajęcia MMA i zupełnie nie przejmuję się jak to się odnosi do ciąży
Jestem teraz po drugim IUI, i czekam na testowanie. Z pierwszego był biochem.Ale już skierowana na IUI/ivf?
Ig? Co to za skrót?
czy to objawy cionsza przed owu czy stary, dobry, tradycyjny kac?Cała awaria forum mnie ominęła z tego co czytam Rzygałam cały poranek i jestem taka słaba
Tak myślałam .
czy to objawy cionsza przed owu czy stary, dobry, tradycyjny kac?
Cionsz przed owulacją?czy to objawy cionsza przed owu czy stary, dobry, tradycyjny kac?