reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Myślę, ze wszystko zależy od tego jak to u Ciebie wygląda. Jeżeli jesteś chwilę przed testowaniem, a jednocześnie uznałaś, że chcesz schudnąć czy tam zacząć ćwiczyć i biegać maratony no to bym się zastanowiła natomiast jeżeli ćwiczyć od jakiegoś czasu to tak naprawdę można ćwiczyć całą ciąże.

Inna sprawa, nie wiemy kiedy zajdziemy w ciąże, jak to potrwa lata to szkoda tracić ten czas. Ja np. od poniedziałku ruszam na zajęcia MMA i zupełnie nie przejmuję się jak to się odnosi do ciąży
Ooo super! Ja chodzę raz w tygodniu na boks jako trening uzupełniający i baaaardzo to lubie. Można się zupełnie inaczej wyżyć niż na wspinach i wzmocnić pewność siebie.

Ps. Wczoraj byliśmy na balecie do 4 nad ranem!!!!! Dawno tak długo nie imprezowaliśmy. Przez godzinę słuchałam o ciąży jednej z koleżanek, ale tylko w sumie się wynudzilam, zero smutku czy czegoś, całkowita nuda jakbym znowu miała 20 lat i ten temat mnie w ogóle nie dotyczył.

Jak mnie 5 osoba zapytała; kiedy dzidzia u nas, to już na wyjebce powiedziałam; kto to wie, możliwe, ze nigdy, w styczniu poroniłam. I niezręczna cisza. Ale ogólnie bawiłam się dobrze :D

#wyparcie #obojetnosc #wyjebando

reklama
Do góry