reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny a o co chodzi z tym wątkiem? :D ja myślałam,że już witam się z gąska i będę robić test a tu 3 dzień okresu dziś :/ 🙈 będę obserwować ten wątek, jakoś w okolicach 10-9 kwiecień (akurat moje urodziny) powinna wypaść owu. Zobaczymy czy tym razem coś się wydarzy czy znowu 26 przyjdzie @
Wybierz dzien w którym będziesz testować- jeśli nie jesteś z tych testujących wcześniej to np dzień spodziewanej kolejnej miesiączki. @olka11135 cie zapisze na pierwszej stronie.
Przezywamy razem czas oczekiwania na 2 kreski, wszystkie wątpliwości, rozkminy i inne głupotki.

reklama
Wybierz dzien w którym będziesz testować- jeśli nie jesteś z tych testujących wcześniej to np dzień spodziewanej kolejnej miesiączki. @olka11135 cie zapisze na pierwszej stronie.
Przezywamy razem czas oczekiwania na 2 kreski, wszystkie wątpliwości, rozkminy i inne głupotki.
To ja zawsze badam jak mi się 2 dni spóźnia. Pewnie to wypadnie jakoś 28-29.04 :)

Cześć, to ja chyba rozpocznę miesiąc, talii zarcik sobie zrobię. Poproszę na 1 kwietnia :) czyli jutro. Ogólnie staram się o druga ciążę już kilka msc, kiedyś byłam na forum ale ostatnie msc tylko czytałam co jakiś czas :) na pokładzie córka 1,5 roku :)

reklama
Moja przyjaciółka nie ma nawet partnera, więc tez mi głupio do niej narzekać. Ja akurat nie miałam jakichś ogromnych problemów z zajściem w ciążę, ale poroniłam, a na imprezach rodzinnych same pytania, kiedy powiększymy rodzinę... U mojego męża w rodzinie jest dużo małych dzieci i mam wrażenie, że każdy przyjmuje, że jedynym problemem jest podjęcie decyzji :p
Ja jednej przyjaciółce mówię wszystko bo jest jakby na tym samym wózku i mnie rozumie a druga trochę omijamy tematy bo wiem ze relacja będzie „chyba oszalalas,daj spokój itd” wiec nawet nie wie ze jesteśmy w trakcie starań o bobasa bo by mnie zatłukła heheh
Dowie się jak przyjdzie czas ..tadam 😂😂

Do góry