reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Na tym płytkowym nie widzę zupełnie nic, na strumieniowym jakby cień.

Na tym płytkowym moja koleżanka z forum miała ledwo widoczną kreskę i zaczęła płakać, że znowu beta spada bo to był kolejny jej test ... pojechała szybko na betę. A tam beta przyrost ponad 100%, a sama beta ponad 400 🤡 (obecnie ta "beta" jest już na świecie) to jest test który można jak @pluto_nova zrobić sobie na pamiątkę jak się ma betę 8 tys. :D

Na tym płytkowym moja koleżanka z forum miała ledwo widoczną kreskę i zaczęła płakać, że znowu beta spada bo to był kolejny jej test ... pojechała szybko na betę. A tam beta przyrost ponad 100%, a sama beta ponad 400 🤡 (obecnie ta "beta" jest już na świecie) to jest test który można jak @pluto_nova zrobić sobie na pamiątkę jak się ma betę 8 tys. :D
przy becie 4 tys już można 😂

Załączniki

• IMG_5540.jpeg
    IMG_5540.jpeg
    231,4 KB · Wyświetleń: 150
@olka11135 aaaa ja nic nie będę aktualizować!!! Mam focha 😤!
A tak całkiem serio 😁 właśnie w tym momencie zapukał do mnie okresik.
Ale to co się u mnie działo od niedzieli to jakieś medyczne kombo.
I dobrze się stało że mam ten okres.
Natura chroni mnie przed załamaniem psychicznym 😃.

Ale się napije niedługo 🤣🤣🤣
Bez jaj.. ile ja się natestowalam to tylko ja wiem🙈. Facelle paskowy w 9 dpo zostawił ładny cień. Nie tylko ja go widziałam. O I tyle z tego cienia wyszło.
Ale od niedzieli musiałam brać leki zabronione w 1 trym ciąży. Bez nich bym padla. Jakieś cholerstwo skórne. Już mija.
@AScarlett naturalnie cieszę się z Twoich kreseczek. 50% dnia naszego testowania jest pozytywne i tego się trzymajmy! Kibicuję mocno!

reklama
Cześć 👋 trochę mnie tutaj mało i pewnie większość jak nie wszystkie nawet mnie nie kojarzy ale czytam wasze wpisy w wolnych chwilach 🫣 dzięki wam sporo się już mogłam dowiedzieć 😊 aktualnie pokusiło mnie zrobić test bo gdzieś tam z tyłu głowy miałam nadzieję że będę miała z mężem prezent urodzinowy 🎉 ale jednak nie... Biało aż razi.... Co prawda na testowanie byłam zapisana chyba na 28.04no ale... Nie wytrzymałam 😵‍💫 trochę smutno że czas ucieka a mi jeszcze nigdy nie było dane zobaczyć 2 kresek (no chyba że cienie cieni których się zawsze doszukuję ) 😔 ale dopóki @ nie przyszła to jeszcze jest nadzieja 💚 chociaż wszystko wskazuje na to że @ już blisko 😔

Do góry