reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

patrząc po temperaturze to bym powiedziała, że owu jeszcze nie było i bym w tych okolicznościach obstawiała, że może być dzisiaj - daj znać jak jutro temperatura ;)

U mnie fatalnie bolał brzuch w niedzielę wieczór 23.04 a pik wyszedł 22.04, a po temperaturze w gorę premom ocenił, ze poniedziałek to 1 dzień po, u mnie to by się zgadzało. Moze u Ciebie przesunięcie o ten 1 dzień.
Pierwszy pozytywny owulak w niedziele rano, po 16 mialam najciemniejszy kolor. Wczoraj wlecialy 2 drinki ale to chyba by zawyzylo wykres… dzisiaj test owu negatywny ale nadal dosc wysoki. Inna apka . **** wie 🙈

Załączniki

• 2F28D35A-AC2A-40F1-B5C9-71ED3AE6F5C7.png
    2F28D35A-AC2A-40F1-B5C9-71ED3AE6F5C7.png
    41,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Pierwszy pozytywny owulak w niedziele rano, po 16 mialam najciemniejszy kolor. Wczoraj wlecialy 2 drinki ale to chyba by zawyzylo wykres… dzisiaj test owu negatywny ale nadal dosc wysoki. Inna apka . **** wie 🙈
Jeżeli owulak pozytywny był w niedziele, to owu może wystąpić do 48 h, więc może dziś (na spadek temperatury) wystąpi? Jeżeli jutro temp pójdzie to góry, to będzie jaśniejsza sytuacja

Jeżeli owulak pozytywny był w niedziele, to owu może wystąpić do 48 h, więc może dziś (na spadek temperatury) wystąpi? Jeżeli jutro temp pójdzie to góry, to będzie jaśniejsza sytuacja
Ale ginekolog stwierdził w usg ze jest po. I faktycznie skok jest spory i moim zdaniem wykres ocenił wlasciwie, dziś 1 dzien po. A na wszelki wypadek "dobzykaj" ze 2 dni jeszcze 😁😁😁

reklama
no tak, coś nie połączyłam wątków z gin ;D Szkoda, że te nasze organizmy jakiś bardziej czytelniejszych znaków nie dają na tą owu
Kurcze, to ja chyba zmieszałam 2 osoby. Wika byla u gina ? A Kasia ty nie ? Przepraszam mam zaćmienie umysłu, dobrze Panda radzi, moze być jeszcze nie po a w trakcie owulki - sex konieczny 3 dni jeszcze, na wszelki , przepraszam dziewczyny, zamieszałam.

Do góry