reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Załączniki

• c5be97c0-71d9-41e0-abfe-b6c5033015eb.jpeg
    c5be97c0-71d9-41e0-abfe-b6c5033015eb.jpeg
    61,9 KB · Wyświetleń: 167
reklama
Do sprawdzenia innym testem jeszcze. Niestety po tych oszustwach warto zostawić mocz na te 5 min i w razie takiej sytuacji powtorzyc badanie innym, wtedy np wiadomo, ze coś na rzeczy czy fejkowa krecha. A jesli masz możliwość i ilosc dni po odpowiednią czyli powyzej 7, leciałabym na betę na Twoim miejscu.

coś tam widać także należałoby sprawdzić testem innej firmy bez nadmiernych emocji póki co😉 ile jesteś dpo?

Przypuszczalnie dziś 10DPO.

Wczoraj rano siknęłam na pinka strumieniowego i było biało, później przeczytałam tu post o kresce po jakimś czasie i spojrzałam do kosza 🤪, kreski były już dwie. Ta druga jasna różowa ale po kilku godzinach zupełnie się tym nie przejęłam, bo wiadomo jak jest. No a dziś ten Facelle i to nawet nie z porannego moczu, bo całą noc byłam w pracy. Po Facelle zrobiłam jeszcze strumieniowego i płytkowego pinka i mam wrażenie, że niby coś przebija na tym strumieniowym, ale obawiam się, że to jednak wymysł moich oczu, albo zmęczenie i rozmywający się obraz. I tym oto sposobem pozbyłam się trzech testów, które kupiłam rano. 🤪

Przypuszczalnie dziś 10DPO.

Wczoraj rano siknęłam na pinka strumieniowego i było biało, później przeczytałam tu post o kresce po jakimś czasie i spojrzałam do kosza 🤪, kreski były już dwie. Ta druga jasna różowa ale po kilku godzinach zupełnie się tym nie przejęłam, bo wiadomo jak jest. No a dziś ten Facelle i to nawet nie z porannego moczu, bo całą noc byłam w pracy. Po Facelle zrobiłam jeszcze strumieniowego i płytkowego pinka i mam wrażenie, że niby coś przebija na tym strumieniowym, ale obawiam się, że to jednak wymysł moich oczu, albo zmęczenie i rozmywający się obraz. I tym oto sposobem pozbyłam się trzech testów, które kupiłam rano. 🤪
To dawaj tu tamte jeszcze.

Ogólnie z testami to wiecie jak jest każdy się inaczej wybarwia itd.
Ja sobie poczyniłam np. taką fotkę
Dziś nie testowałam bo nie miałam czym. Może jutro się uda, ale będę powtarzać też betę więc nie wiem czy jest sens, a jutro już mam wizytę u lekarza. Ja nigdy na niczym nie miałam fejk kresek a zdarzało mi się testować 20 dni pod rząd więc wręcz od 1dc. Ja zdecydowanie polecam facelle paskowe - wiem, że niektórym dają fejkowe kreski, ale u mnie widać po nich było jak ładnie ciemnieją

123456.jpg

Ogólnie z testami to wiecie jak jest każdy się inaczej wybarwia itd.
Ja sobie poczyniłam np. taką fotkę
Dziś nie testowałam bo nie miałam czym. Może jutro się uda, ale będę powtarzać też betę więc nie wiem czy jest sens, a jutro już mam wizytę u lekarza. Ja nigdy na niczym nie miałam fejk kresek a zdarzało mi się testować 20 dni pod rząd więc wręcz od 1dc. Ja zdecydowanie polecam facelle paskowe - wiem, że niektórym dają fejkowe kreski, ale u mnie widać po nich było jak ładnie ciemnieją

Zobacz załącznik 1519848
Ja tym razem mam 3 rodzaje testów, moze facelle jeszcze dokupię 😁

reklama
Do góry