reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

w pełni rozumiem trudności z nadrabianiem, czasami nie da się nadrobić tych pierdyliarda stron i absolutnie nikt tego nie oczekuje (a przynajmniej ja tego nie oczekuję). Jednak cudownie by było by każda z nas zareagowała chociaż na te trzy posty wstecz jakąś reakcją i napisała choć jednej z nas coś w stylu "rozumiem Cię dziewczyno, trzymam za Ciebie kciuki", by każda z nas po prostu dawała z siebie tych kilkadziesiąt sekund na wsparcie kogoś. Nasz wątek polega na tym, że jesteśmy dla siebie wzajemnie, niekoniecznie merytorycznie - bo mądrzejsze od lekarzy nie jesteśmy, ale ze stanowimy dla siebie wzajemne wsparcie, dajemy sobie oparcie oraz wiarę, których tak bardzo wszystkie potrzebujemy :)
Niektóre są mądrzejsze od lekarzy ... 🙈🙈🤣

reklama
Mnie kwiecień ładuje w chuja 😵

Załączniki

• Screenshot_20230403-075901_Premom.jpg
    Screenshot_20230403-075901_Premom.jpg
    81,2 KB · Wyświetleń: 110
Cześć dziewczyny
:)
Powodzenia wszystkim trzymam kciuki

U mnie dzisiaj 30 dc, okresu brak, myślałam, że to cykl bezowulacyjny, ale wczoraj około 14 zrobiłam test owulacyjny. Efekt i mierzenie temperatury zamieszczam poniżej.
Chyba spodziewam się owulacji dziś. Co sądzicie?
Czyli jutro temperatura powinna skoczyć?

Cześć dziewczyny
Powodzenia wszystkim trzymam kciuki

U mnie dzisiaj 30 dc, okresu brak, myślałam, że to cykl bezowulacyjny, ale wczoraj około 14 zrobiłam test owulacyjny. Efekt i mierzenie temperatury zamieszczam poniżej.
Chyba spodziewam się owulacji dziś. Co sądzicie?
Czyli jutro temperatura powinna skoczyć?
Na temperaturze się nie znam, ale bym trzonowała 😁

reklama
Do góry