reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

Dziewczyny mam załamkę.. byłam odebrać wyniki i cukier oraz hba1c wyszły wręcz książkowo. Wiem, że nie raz cukier jest okej i krzywa wychodzi źle. Liczyłam , że jednak wyjdzie coś nie tak i znajdę jakąś przyczynę tej głupiej niepłodności.. ale nie 🤬. „ Jest pani okazem zdrowia”. Już mam dość ślepych zaułków. W czwartek pojeżdżę po mieście przed pracą i poszukam jakiegoś endo albo diabetologa który może mi zrobi tą krzywą cukrową. W poniedziałek mam termin u ginki i zobaczymy co ona mi powie.
zawsze krzywą możesz sobie zrobić prywatnie :)
Szczerze? Uważam, że jeśli ktoś ma owulację a jest jakiś problem to gdzieś głębiej niż hormony, cukier czy witaminy 🤷🏻‍♀️

reklama
A jaki miałaś test? Mi np na facelle ostatnio wyszła blada ale pink i jeszcze jeden test innej firmy na drugi dzień już nic nie pokazały :/ ale życzę Ci, żeby u Ciebie było inaczej !
Testy z facelle już nigdy w życiu nie kupię .. już dużo razy mnie oszukał.
Dostałam testy ciążowe przy zakupie owulacyjnych, nazwy teraz nie pamietam, mogę później sprawdzić i dać znać 🤗
Te testy ciążowe z ciekawości przetestowałem z 3-4 razy gdy napewno w ciąży nie byłam i nie było śladu drugiej kreski.. sama biel ☺️
dzisiaj mnie tknęło i ku myjemy zdziwieniu .. uu .. coś tam przebija 🤗

Szukałam laboratorium prywatnego ale niestety nawet jak znalazłam to nie robią tam tego badania. Umówię się po prostu do lekarza. Zobacze w czwartek jakie mają terminy. Lepiej pojechać i się osobiście umówić bo przez telefon to bywa różnie.
Jakie badanie musisz zrobić?
Ja mieszkam w Niemczech, może uda mi się jakoś pomóc 🤗

reklama
Do góry