nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Może chrupek nie zjem, ale smażę właśnie mielone i gotuję wczesną kapuchę.
#fuckdietteam
#fuckdietteam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak! Tylko gorzej, że jak zacznę to cała paczka na raz. A mój mąż zje 5, zawinie i odstawia. Paczkę je kilka dni no nienormalny!Czasem takie dni tez sa potrzebne
ja robiłam analizę składu męskiej wersji i wyszło na to, że wcale nie zostaje w tyle za TenFertil ON (który nam zalecił androlog), jedynie L-karnityny jest sporo mniej jeśli dobrze pamietam, a tak to nie ma lipy i na plus także cena zdecydowanie oraz mniej tabletek. Także uważam, ze to jest ok i sama to na pewno przetestuję jak przestanę być obrażona na witaminyJa dzisiaj też winko i chipsy! Już nie mogę się doczekać
Jestem jakoś tuż po owulacji ale tak bardzo wierzę w ten cykl że zaczynam myśleć jakie suple kupić dla mnie i dla męża na dalsze starania . Wiem że pueria była by najlepsza ale jestem kompletną parówą i nic nie kupiłam gdy byliśmy w Polsce a w UK mam dostęp do healthlabs albo aliness. Aliness to chyba spoko firma, czy wiecie czy to ponizej jest ok? Myślę by też kupić od nich odpowiednik męski
PrenaCare ® START dla kobiet, 60 kapsułek
Kup PrenaCare ® START dla kobiet, 60 kapsułek na Aliness.co.uk. Wysokiej jakości suplementy diety i witaminy. Szybka dostawa. Suplementy diety bezglutenowe, bez soi, bez laktozy. Gwarancja zwrotu pieniędzy.www.aliness.co.uk
Ja też zżeram paczkę na razTak! Tylko jagorzej, że jak zacznę to cała paczka na raz. A mój mąż zje 5, zawinie i odstawia. Cała paczkę je kilka dni nie nienormalny!
Tak, jest na lekach, w terapii, ma 23 lata. Dobrze sobie radzi, momentami bywa gorzej.Kurde, przekichane. Ile lat ma ten syn? Czy jest objęty opieką specjalisty? Czy przyjmuje jakieś leki w związku ze swoim stanem? To musi być przeokropne uczucie wiedzieć, ze coś takiego trapi Twoje dziecko i zastanawiać się, czy kiedyś zdecyduje się zrealizować najgorsze jak Twój facet sobie z tym radzi?
Cześć.Cześć! Jestem nowa i to moi pierwszy cykl na legalu. W grudniu 2022 odstawilam tabsy. Zaczęliśmy sie starac, skończyło sie nowotworen niezlosliwym jajnika. W koncu, po 3 miesiącach leczenia dostalismy zielone światło. Owu 7.04. Luteina od 10.04 na noc do 19.04. Wizyta 24.04.
Martwie się....
Trzymam kciuki
Moje lęki są mi wierne. Też jestem zdania, że kryzysy są potrzebne, tylko jeśli w małej jednostce czasu kumuluje się zbyt dużo trudności to nie jest to korzystne. Praca nigdy nie była dla mnie największym źródłem stresu, mam na ten obszar duży wpływ, gorzej z problemami, na które wpływ mam tylko w tym zakresie, że mogę zmienić na ich temat myślenie.Współczuje takich zawirowań. Jednak jakoś lżej jest w życiu, gdy któraś ze stref się układa we względnym spokoju, ale czasem też wszystko musi się rozpaść, by przyszło nowe. Generalnie doceniam każdy kryzys w życiu, bo dużo można z niego wyciągnąć, ale przyjemne to to nie jest. Pamiętaj tylko o złotej zasadzie, że najpierw samemu zakłada się maskę z tlenem, później innym! Mam nadzieję, że Twoje lęki są chwilowe
Kto normalny je chipsy na raty?Ja też zżeram paczkę na raz