Panda91
Fanka BB :)
Chodzę co 3-4 miesiące farbować się, czasem ombre/sombre, czasem cała głowaco będiesz robić z włoskami?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzę co 3-4 miesiące farbować się, czasem ombre/sombre, czasem cała głowaco będiesz robić z włoskami?![]()
Rozumiem. Czasem i tak trzeba. Tez wyznaje kocyk pmsowymnie pms tak psychicznie reza, że jak tylko skończę pracę to jadę na ten rajd po aptekach i po powrocie chowam się pod kocem z paczką chusteczek udając, że nie istnieję
Chodzę co 3-4 miesiące farbować się, czasem ombre/sombre, czasem cała głowanic szalonego. Chociaż widzę, ze już powoli te 3-4 miesiące nie starczają, bo coraz więcej siwulcow ;((((((((((( w covidzie tak mnie wysypało i zostało
Pokaz potem fotoCoś dziś cichutko. Czyżby cisza przez wysypem II kresek?
Ja o 14 kończę prackę i lecę do fryzjera![]()
Kochana skocz też do Maczkamnie pms tak psychicznie reza, że jak tylko skończę pracę to jadę na ten rajd po aptekach i po powrocie chowam się pod kocem z paczką chusteczek udając, że nie istnieję
Ja jestem wyjątkiemwszystkie królowe sraczek na mamusiach więc to musi o czymś świadczyć![]()
zrobię sobie gar pomidorowejKochana skocz też do Maczka![]()
Zakupy mojego męża na weekendzrobię sobie gar pomidorowej![]()
Dzisiaj w planach mam zeżreć te same chrupki! Fuck diet!Zakupy mojego męża na weekend
Chyba mamy razem PMS
Czasem takie dni tez sa potrzebneDzisiaj w planach mam zeżreć te same chrupki! Fuck diet!
![]()