reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
A jak zapatrujecie sie na LH testy?
Bo ja naogladalam sie TTów 🫢 i wczoraj zrobilam 2, dzisiaj jeden. Ciemnieje, ale bez szału...

W zeszłym cyklu testy owulacyjne miałam pozytywne do samego okresu.

@Moonstone miała negatywnego owulaka w ciąży. To jest bzdura. Dodatkowo skoro bierzesz luteinę to dopóki jej nieodstawisz masz duża szanse na brak okresu bo progesteron będzie wysoki

Kto normalny je chipsy na raty?😛
Uh Huh Yes GIF

spoczko, nie martw się, tu się prawie wszystkiego dowiesz 😁
ja o 3... mam za soba toksyczny 16 letni zwiazek z przemocowcem, i 2 nastoletnich synów (13 i 10 lat). Obecnie, od 2 lat jestem zakochana szczesliwie, darzona szacunkiem... partner jest kawalerem bez dzieci, zapragnęliśmy wspólnego... boje sie, bo mam 36 lat (w lipcu)... 😅 w 2010r tez tu przesiadywalam, ale widze ile sie zmienilo... duzo sie od Was nauczę jako donozaur 🥰❤️

ja o 3... mam za soba toksyczny 16 letni zwiazek z przemocowcem, i 2 nastoletnich synów (13 i 10 lat). Obecnie, od 2 lat jestem zakochana szczesliwie, darzona szacunkiem... partner jest kawalerem bez dzieci, zapragnęliśmy wspólnego... boje sie, bo mam 36 lat (w lipcu)... 😅 w 2010r tez tu przesiadywalam, ale widze ile sie zmienilo... duzo sie od Was nauczę jako donozaur 🥰❤️
Jest tutaj sporo dziewczyn, które są starsze od Ciebie ale do dinozaurów im daleko 😏 jesteś w o tyle lepszej sytuacji, że nie starasz się o pierwsze będąc w takim wieku 😏 a jak długo się staracie?

Bardzo mi przykro, że tyle złego Cię spotkało. Niestety doskonale wiem jak to jest. Na szczęście mamy to za sobą 😏Cieszę się, że teraz jesteś szczęśliwa 😏 powodzenia w staraniach ❤️

reklama
Jest tutaj sporo dziewczyn, które są starsze od Ciebie ale do dinozaurów im daleko 😏 jesteś w o tyle lepszej sytuacji, że nie starasz się o pierwsze będąc w takim wieku 😏 a jak długo się staracie?
generalnie krotko, od grudnia nie biore taksów. Ale po drodze wyszla ogromna torbiel 7cm, na szczescie sie udalo wyleczyc i to pierwszy cykl z owulacja pod okiem ginekolożki 🥰

Do góry