Lauritaa
Moderator
A w której klinice się leczysz?
Ja w Klinice Pastelovej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w której klinice się leczysz?
z tego co ja sprawdzałam to w Warszawie do niektórych trzeba, a do innych nieDziewczyny orientujecie się czy do poradni LN trzeba skierowanie? i czy skierowanie może być wystawione przez gina prywatnie?
Progesteron dobry, ovu była. Mozesz śmiało za kilka dni sikaćHej dziewczyny, możecie spojrzeć czy poniższy wynik progesteronu jest ok? Wynik z dziś- 25dc, jestem jakoś tydzień po owulacji. Zwykle cykle mam 28-dniowe ale w tym cyklu owu była późno bo prawdopodobnie w 17/18 dc.
Jest ok, owulacja była.Hej dziewczyny, możecie spojrzeć czy poniższy wynik progesteronu jest ok? Wynik z dziś- 25dc, jestem jakoś tydzień po owulacji. Zwykle cykle mam 28-dniowe ale w tym cyklu owu była późno bo prawdopodobnie w 17/18 dc.
Ufff to dobrze bo sie przeraziłam że po drożności teraz będzie problem z pękaniem DziękiProgesteron dobry, ovu była. Mozesz śmiało za kilka dni sikać
To chyba zależy od poradni. W wawie na Karowej orientowalam się, ze nie trzeba mieć skierowania.Dziewczyny orientujecie się czy do poradni LN trzeba skierowanie? i czy skierowanie może być wystawione przez gina prywatnie?
Kojarzę, że dziewczyny pisały, że nie trzeba.Dziewczyny orientujecie się czy do poradni LN trzeba skierowanie? i czy skierowanie może być wystawione przez gina prywatnie?
Jeden, ostatni test mi został a obiecałam sobie narazie żadnych nie zamawiać żeby znowu codziennie nie robić.. ale już mnie korci nasikaćProgesteron dobry, ovu była. Mozesz śmiało za kilka dni sikać