Kejcik
Fanka BB :)
wyobraźcie sobie, że mój siostrzeniec, który ma 1,5 roku, zawsze opuszcza deskę w kiblu jeśli zobaczy, że ktoś zostawił nie opuszczoną będą z niego ludzie!Nie znoszę otwartego sracza!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyobraźcie sobie, że mój siostrzeniec, który ma 1,5 roku, zawsze opuszcza deskę w kiblu jeśli zobaczy, że ktoś zostawił nie opuszczoną będą z niego ludzie!Nie znoszę otwartego sracza!
Staraczki bez tabu. Ja pamiętamJak się rozpadły staraczki 2021 z powodu dramy o obecność ciężarnych na staraczkach to powstał drugi wątek, nie pamietam nazwy i tam w pewnym momencie dziewczyny zaczęły wspominać o zamkniętym wątku w którym będą mogły być wszystkie „stare staraczki” i już nie staraczki - dziewczyny w ciąży i mamy. No i taki zamknięty wątek finalnie powstał, bo dziewczyny chciały się dzielić bardziej prywatnymi rzeczami, swoimi zdjęciami, imionami itd. ale to było dawno wiec wiele z Was może tego nie pamiętać
wyobraźcie sobie, że mój siostrzeniec, który ma 1,5 roku, zawsze opuszcza deskę w kiblu jeśli zobaczy, że ktoś zostawił nie opuszczoną będą z niego ludzie!
Nie wiem czy są jakieś badania na ten temat. Ale są na temat jakości nasienia w zależności od wieku.Czy z wiekiem ilość spermy się zmniejsza?
Moim zdaniem tak. Ilość i jakość.Czy z wiekiem ilość spermy się zmniejsza?
Dla mojego Starego otwarty kibel to największa zbrodnia. Jak ktoś spuści wodę z otwartym kiblem to jest gotów wyprać wszystkie ręczniki w łazience.Piękne włosy. Szanuję za zamknięty kibel! Nie rozumiem ludzi którzy mają całe życie otwarty kibel.